ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Dossier UFO's: Sommigen zien ze weeral rondvliegen…

Dat UFO's bestaan, is natuurlijk mogelijk, maar daarvoor niet afkomstig van aliens.
door Tsenne Kikke - zaterdag 22 juni 2019 16:07

De laatste weken waren er - vooral in de Verenigde Staten - nieuwe meldingen van UFO waarnemingen, zijnde: ongeïdentificeerde vliegende voorwerpen, waarvan de ware aard dus niet kon worden vastgesteld.

En, zoals je weet, zijn er mensen die alsmaar blijven beweren dat het om buitenaardse technologie gaat, dat die UFO's door buitenaardse bezoekers worden bemand, dat die aliens zelfs mensen ontvoeren, et cetera.

“Objectieve beschrijvingen van welk fenomeen dan ook moeten worden onderbouwd met overtuigende bewijzen, en ondanks tientallen jaren van rapporten over verschillende UFO’s en ontvoeringen hebben we zulke bewijzen nog niet gevonden,” zei Andrew Siemion, directeur van het Berkeley SETI Research Center. “Bovendien, met behulp van een breed scala van telescopen en technieken wijden astronomen hun leven aan het observeren van de hemel, en wij hebben nog nooit een foto van een onverklaarbaar ruimteschip kunnen maken.”

In elk geval: vanwege al die nieuwe geruchten vroeg George Stephanopoulos van ABC News aan Donald Trump wat hij van de recente rapporten van Amerikaanse marine piloten vond....

En, voor de mensen die in UFO's geloven, verklaarde de Amerikaanse president aan de reporter: “We houden het in het oog en u zal het als eerste weten.” Hoogstwaarschijnlijk had hij het over tot nog toe ongeïdentificeerde vliegende voorwerpen - zoals gesofisticeerde drones - afkomstig uit, bijvoorbeeld, China, Rusland - of, uit zijn eigen land, misschien.

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, gespecialiseerd in Zelfkennis -

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?

Het kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf gratis via Zoek&Vind aanmelden.

- En, je kunt je ook als eclecticus inschrijven! -

(Meer info daarover ?)

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht