ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Ufologie: Verbrandden aliens de doder van hun baby ?

Marao Lopez, een Mexicaanse boer, werd ooit geconfronteerd met een wezen dat eerder op een alien geleek dan op wat anders.
door Tsenne Kikke - donderdag 27 augustus 2009 4:14

Rond 11 mei 2007 vond een rijke Mexicaanse boer, een zekere Marao Lopez, op zijn ranch een wezen dat in een grote, zelfgemaakte rattenval gevangen zat. De ratten waren nodig als dagelijkse voeding van de roofvogels die hij kweekte. Het wezentje dat hij gevangen, kleiner dan 25 cm, was nog levend, het schreeuwde en het was bang. Het zag er boosaardig wreed uit. Marao nam het besluit om het onmiddellijk te doden, door verdrinking. Maar dit ging niet op een, twee, drie. Het duurde uren vooraleer het stierf. Volgens Lopez was er ook een tweede wezen dat kon weglopen...

Achteraf bekeken, bemerkte Marao dat het hier om een buitenaards wezen ging. Een baby dat door zijn buitenaardse anders hier op Aarde werd achtergelaten? Of, was het een genetisch gemanipuleerd diertje, een geheim wapen, ontworpen door de Amerikaanse geheime diensten? Men kon niet anders doen dan speculeren.

Binnen de enkele dagen was het nieuws reeds in Metepec, een voorstad van Toluca de Lerdo, de hoofdstad van de Mexicaanse deelstaat Mexico, verspreid en kwam het aan de oren van Jaime Maussán. Hij nam contact op met Marao en samen namen ze het besluit het wezentje te mummificeren om het daarna naar verscheidene universiteiten te verzenden voor verder onderzoek.

Het was tijdens die periode dat Marao op een 'mysterieuze wijze' stierf. Marao zou levend zijn verbrand toen zijn wagen op een parking plots in vlammen opging. Sterker nog: volgens Jaime hadden de vlammen een veel hogere temperatuur dan normaal. In elk geval: Jaime Maussán stond er alleen voor en zorgde voor de rest ...

Verschillende universiteiten hebben het wezen ondertussen onderzocht, meldde de Duitse krant Bild deze week. Volgens die 'onderzoekers' gaat het om een levensvorm dat nog nooit op aarde werd gevonden. Het DNA vonden ze nergens anders terug, en ze konden het bij geen enkele andere diersoort thuisbrengen. Het lichaam zou kenmerken hebben van een hagedis (zoals tanden zonder wortels, lange tijd onder water kunnen blijven), maar ook van de mens: bijvoorbeeld de structuur van bepaalde gewrichten. Het brein van het wezen zou dan weer enorm zijn, wat 'wijst op een grote intelligentie'.Gans Mexico is dus in de ban van dit mysterieus verhaal, waarover druk wordt gespeculeerd. De Mexicaanse UFO-expert Jaime Maussan, die de beelden naar buiten bracht, sluit oplichterij volledig uit en gelooft zelfs dat Lopez zelf vermoord werd door 'aliens' die wraak op hem hebben genomen omdat hij hun baby had gedood.

Het korte verhaal, dat tot op de dag van vandaag aansleept, zit vol haken en ogen, vooral als je weet dat Jaime een Ufoloog is. Ik bedoel: in de ogen van velen verliest hij elke vorm van geloofwaardigheid. Je kunt de website 'Ufology's Hall of Shame', waarop hij wordt vermeld, een bezoekje brengen, als je daar zin in hebt.

... Jaime Maussan's weblog.

Dus, beste lezer, wat is jouw opinie? Is het verhaal volgens jou echt? Of is het gebaseerd op de zoveelste grap (om de woordjes 'bedrog' en 'oplichterij' maar niet te vernoemen)?

Meningen zijn altijd verdeeld, en de ene weet het altijd beter dan de andere.

Mensen met een sterke verbeeldingskracht, en die daardoor worden geregeerd, zullen dolgraag zulke verhalen klakkeloos aannemen en ze verder de wereld insturen, dankzij het internet.

De sceptici onder ons, geloven er natuurlijk geen barst van - en, eigen aan hun sceptische natuur, zullen ze het tot aan de grond afbreken. Tot aan de grond? De fanatici onder hen zullen iets verder gaan en het verhaal de grond inboren.

Er zijn nog veel andere groepen van mensen, en één daarvan zijn de mensen met een open geest, die op een neutrale manier het geheel onderzoeken en tegelijkertijd de wereld vol bewondering bekijken met de ogen van een kind en met de glimlach van een Boeddha op de lippen. Soms nemen ze de dingen met een korrel zout. Op andere momenten dan weer met een Siberische zoutmijn. Maar alle dingen zijn en blijven even boeiend, en deze personen werpen in sommige gevallen wel het badwater weg, maar behouden het kind. Over kind gesproken... gaat het hier over een alien-babietje?

In dit geval - vooral omdat men het heeft over een buitenaards wezen - staat ons zoutvat reeds klaar. Geïntrigeerd naar hetgeen we zouden kunnen vinden, gingen we verder op zoek en schuimden het internet af.

Ook bekeken we de foto's en de videoclips en stelden we, samen met anderen, vast dat het hier om een aapje kon gaan waarvan iemand de huid had verwijderd en een gedeelte van de spieren. Met andere woorden: iets dat gelijkt op een Doodshoofdaapje (Squirrel-Monkey) of op een Tamarin. Maar het kan ook een wezen zijn, dat bij de familie van de Stoor behoort.: zie onderstaande foto's.
Stel, dat men het diertje wel degelijk in een val heeft gevonden... wie is er dan zo 'slim' geweest om de pels ervan te verwijderen en stukken uit het spierweefsel te snijden om het verhaal nog waarachtiger te laten klinken? Marao of Jaime ?

Feit is: als universitaire wetenschappers er zoveel aandacht en tijd insteken en beweren dat het over een onaards wezen gaat... wel, dan moet ik passen en de verdere resultaten afwachten. Of, weet jij al hoe de vork in de steel zit?

Hier is nog een interessante videoclip met een voorwoord van Jaime Maussán, weliswaar in het Spaans, doch je zult wel genoeg hebben aan de beelden. Geloof het, of niet: het is en blijft een boeiend verhaal, nietwaar ? Ikzelf heb er althans van genoten en wacht angstvallig de bevindingen van die 'wetenschappers' af...

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht