ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Ufologie: Aliens ontvoeren dieren en mensen in hun ufo's en veel dieren worden verminkt

Mensen, die door aliens ontvoerd zijn, zeggen dat het te maken heeft met het creëren van een kruising tussen mens en het buitenaardse tot aan biologische robots toe.
door Tsenne Kikke - vrijdag 13 mei 2011 11:13

Sommige mensen geloven niet enkel en alleen in het bestaan van ufo's en in aliens die onze Aarde regelmatig bezoeken, maar onder hen treffen we personen aan die bij hoog en laag durven beweren, en blijven beweren, dat ze ooit door buitenaardse wezens werden ontvoerd. Enkel en alleen is zien geloven, en onderstaande YouTube-filmpjes kunnen jou misschien overtuigen van het bestaan van buitenaardse wezens.

Toch blijven we op een positieve manier sceptisch en staan we open voor alle onmogelijke mogelijkheden. Maar, hoe ver reikt de menselijke verbeelding, en wat moet een mens nog allemaal geloven? Katholieke ontvoeringslachtoffers, bijvoorbeeld, zijn zich heel sterk bewust van het feit dat het de duivel is die dit soort praktijken op hen uitvoert, en ze roepen de naam van Jezus Christus en Zijn hulp in om de ontvoeringen voorgoed te doen stoppen. Ze zien die ontvoeringen dus aan als het werk van de duivel die zich heeft vermomd als een buitenaards wezen om zodoende de leer van God te ondermijnen.

Al tientallen jaren beweren de ontvoerden dat de zogenoemde grijze wezens met de grote zwarte ogen, in essentie machines zijn. Anderen beweren dan weer dat engelen vermomde aliens zijn. En nog anderen zeggen dat de goden die we aanbaden, en nog aanbidden, aliens zijn.

Dan zijn er nog anderen die beweren dat ze in hun lichaam met implantaten rondlopen, die aliens daarin hebben geplaatst. Het goede nieuws is, dat als er mensen zijn die denken dat ze ontvoerd zijn en ergens een implantaat hebben zitten, zouden zij daar een MRI-scan van kunnen laten maken. Zowel in België als in Nederland. Men kent daar geen wachtlijsten en de kosten voor een dergelijke scan bedragen rond de 150 euro. Als je dus graag bewijs wilt hebben voor een afwijkend iets in je lichaam, dan zou dit een oplossing kunnen zijn.

Ondertussen zijn er wereldwijd duizenden ontvoeringsverhalen bekend waarin mensen zeggen dat ze interactie met niet menselijke wezens, die genetisch materiaal op Aarde vergaren, hebben gehad. Het vergaren van dit materiaal is volgens de ontvoerden nodig voor een hele serie technologieën waarbij onder andere androïden, anders gezegd: levende robotten - worden ontworpen om diverse soorten van werkzaamheden uit te voeren op diverse planeten, met variërende atmosferische en zwaartekracht condities. Dus een deel van het genetische materiaal dat op onze planeet wordt gewonnen, gaat naar het proces om dergelijke biologische androïden te maken.

Androïden zijn - naar het schijnt - levende biologische 'machines' in tegenstelling tot mechanische robots, die geprogrammeerd worden om werk te doen.

De meerderheid van de ontmoetingen geschiedt tussen Homo Sapiens en de niet-menselijke androïden. Als men het heeft over een biologische androïde dan praat men over een intelligentie die de perfectie en de kennis heeft om genetisch materiaal te vergaren en naar eigen inzicht genen kan kruisen om wat voor wezen dan ook te creëren die het werk kan doen dat ze in gedachten hebben. Volgens de ontvoerden geschiedt het vermenigvuldigen van deze androïden zelf via de kloontechniek. Niet enkel en alleen menselijk genetisch materiaal wordt vergaard, maar ook dat van dieren. Dit verklaart dan ook waarom we her en der dierenverminkingen in de open natuur aantreffen.

Dierverminkingen komen voornamelijk voor bij groot vee, paarden en pony's, hoewel ook huisdieren als honden en katten en in het wild levende dieren er het slachtoffer van kunnen worden. Vaak is al het bloed bij het dier afgetapt. Het aftappen van al het bloed is bij mens en dier iets wat echter een speciale techniek vergt, je kunt het niet zomaar aftappen of eruit zuigen: voordat je de helft hebt weggezogen, klapt het vatenstelsel in en blijft het grootste deel van het bloed in het lichaam achter. Maar aliens zijn er in gespecialiseerd en weten er dus alles van af.

De dierverminkingen gaan rondom de wereld door, van het noordelijk- tot het zuidelijk halfrond. Meer dan 3.200 gevallen zijn er al sinds 2002 door dierenartsen en gezagsdragers uit Chili en Argentinië gerapporteerd. De meeste boeren en veefokkers daar doen echter, net als hun Noord Amerikaanse collega's, geen aangifte meer, uit frustratie over de lakse houding van de overheid. Het werkelijke aantal verminkingen is daarom vele malen groter.

Eén van de meest bekende zaken is die van Judy Doraty. In 1973, toen ze 's avonds laat, samen met andere familieleden naar huis reed, zag ze een stralend wit licht dat de auto omhulde. Ze stopte de wagen, stapte uit en volgde die lichtbundel. De anderen bleven in de wagen zitten. Plots zag ze hoe een kalf in de lichtbundel omhoog rees en op datzelfde moment bevond ze zich even plotseling in een vliegende schotel en zag hoe wezens delen van het kalf wegsneden zoals zijn ogen, tong en geslachtsdelen. En, indien je moeilijkheden ondervindt dit verhaal te geloven, zijn er dus nog duizenden anderen waaruit je kunt kiezen.

Maar, zoals je natuurlijk weet, is sinds de jaren veertig - denk aan het Roswell-mysterie uit 1947 - desinformatie een doorlopende strategie geweest van de Amerikaanse regering, Desinformatie is: 'incorrecte informatie, die uitgezonden wordt om doelbewust verwarring te stichten over de waarheid'.

Gelukkig zijn er dus nog mensen die de waarheid in pacht hebben... In Eclecticus gaan we met dit artikel verder en geven we een volledige beschrijving van een andere 'waarheid'. Namelijk, die van: hoe aliens menselijke zielen stelen en ze in andere lichamen overplaatsen ... Ik verkneukel me er reeds op om het uit te schrijven.

Bekijk en beluister onderstaande videoclips. Zelfs de grootste scepticus, met een open geest zoals ikzelf, zou geloof kunnen hechten aan deze verhalen ...Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht