ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Tsenne Kikke's blog

Hoe maakt jouw lichaam elektriciteit aan?

Het transport van electriciteit in het lichaam geschiedt via ionenstromen. Het opbouwen van een potentiaalverschil (Voltage) vindt plaats door ionenpompen. De belangrijkste pompen zijn voor Natrium, Kalium en Calcium. Zo’n pomp kan met behulp van extra energie 1 Kalium voor 1 Natrium uitwisselen. Er zijn evenveel positieve als negatieve ladingen binnen en buiten, maar er ontstaat toch een spanningsverschil volgens de wet van Nernst.

Door veranderingen in de celmembraan en de ionenkanalen kunnen stroompjes van de ene naar de andere plaats langs de zenuw naar andere zenuwcellen of spiercellen worden gestuurd. Dit is tijdsafhankelijk, en omdat er zoveel dingen tegelijktijdig plaatsvinden, zijn er allerlei modellen in omloop om de stroompjes zo goed mogelijk te beschrijven. Onderstaande fimpjes geven jou een duidelijker beeld van hoe de dingen in jouw lichaam geschieden...

Wat Stephanie Seneff te zeggen heeft, is nog niet bewezen...

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En?... Voel je je geroepen om deze Spiritualia website te sponsoren, opdat we online blijven?

Het kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link voor meer info.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf gratis via Zoek&Vind aanmelden.

- Ook doe je ons een groot plezier door naar onze webshop te gaan en er iets aan te kopen, waaronder:

Archetypen vragenlijst
Boeken (sterk afgeprijst)
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

En.., voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus!Gepost door Tsenne Kikke op dinsdag 22 september 2020 0 reactie(s)


Over de gezondheidszorg in Nederland, de coronacrisis, en zo meer…

C.F van der Horst, was op 6 juli 2020 te gast bij Alwareness TV om zijn boek te promoten. Het is de vierde druk, en vergeleken met de eerste druk bevat het 32 bladzijden meer. Tussen haakjes: de naam 'C.F. van der Horst' is een pseudoniem. Zijn ware naam is Aart-Jan Breed.

Hij vertelde over de manipulatie van de doktersopleiding en medisch onderzoek. Artsen doen aanbevelingen voor de coronacrisis, maar hoeveel weten ze van gezondheid? Nederlandse beleidsbepalers, zoals Hugo de Jonge en Mark Rutte, maken zich sterk voor een vaccin, maar weten niets over mogelijke bijwerkingen. Ze verschuilen zich wel achter het feit dat ze geen arts zijn – alsof dat feit hen van enige verantwoordelijkheid voor HUN beleidskeuze voor een vaccin zou ontslaan, en zo meer..

Tevens vond hij het bijzonder bevreemdend dat andere oplossingen niet eens worden overwogen, zoals het versterken van het immuunsysteem via voeding, bijvoorbeeld.

In het begin van het interview werd melding gemaakt van het feit dat steeds meer mensen in Nederland zich bewust worden van 'de gebrekkige resultaten en misleiding in de gezondheidszorg'. Daarna kregen we te horen dat, volgens het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu, 9,9 miljoen mensen in Nederland te lijden hebben van één of meer chronische ziekten. Dat is 58% van de bevolking...

Nota: er was een tijd dat er minder mensen op Aarde rondliepen - en, in die tijd was de gemiddelde leeftijdsgrens rond de 35 jaar. Vandaag zijn we met véél meer en is die leeftijdsgrens meer dan verdubbeld. Niet verwonderlijk dus dat meer mensen boven de 35 jaar met de een of ander aandoening te kampen krijgen - met als gevolg, dat huisartsen niet meer dan een kwartier van hun tijd aan een patiënt kunnen besteden.

Volgens mij heeft elke mens het recht - ik verbeter: de plicht - om voor zijn/haar eigen gezondheid op een meest verantwoordelijke manier in te staan. Hij/zij kan dus boeken over algemene gezondheid, voedingsleer, en zo meer raadplegen - ook het gehele internet afschuimen - of, contact opnemen met mensen die er zich in hebben gespecialiseerd.

Maar, bekijk de video en beoordeel zelf hoe betrouwbaar zowel de bronnen van de gezondheidsadviezen zijn als de uitspraken van C.F van der Horst.

Elke mens heeft het recht zijn mening te uiten, maar voor ons - buitenstaanders - kan het soms enkel en alleen voor (nog) meer verwarring zorgen. Neem, bijvoorbeeld, het live interview met dr. Luis de Benito van het Hospital del Escorial in Madrid. De programmamakers hadden voor het gesprek beelden klaargezet om het gevaar van de huidige situatie er goed in te wrijven. Het interview liep echter totaal anders dan ze hadden gepland. De beelden tijdens het interview stonden in schril contrast met de situatie die deze arts beschreef en maakten het interview tot een grote klucht. Oordeel zelf.

Volgens dr. Luis de Benito creëren we verwarring door te zeggen dat COVID-19 gevallen aan het stijgen zijn. "Dat is niet waar," beweerde hij. "Er is een stijging van positieve testen, maar niet van een stijging van pathologie (ziekteverloop) van COVID-19. Een postieve PCR test wil helemaal niet zeggen dat mensen ziek zijn. Er is dus geen sprake van een toename van zieke mensen."

Vervolgens ging het interview - zoals je het hebt kunnen aanhoren - verder over het boek 'The search of a vaccine'. De presentatrice gaf aan dat een vaccinatie wellicht pas tegen de herfst beschikbaar zal zijn en vroeg hoe de Spaanse arts hierover dacht.

“Natuurlijk is het winstgevend om het over een vaccin te gaan hebben, zeker wanneer je angst hebt ingezet met het idee dat het nodig zal zijn, het moet natuurlijk verkocht worden,” reageerde Benito daarop. “Maar hebben we het überhaupt wel nodig, is het veilig, en is het effectief? Maar het belangrijkste: is het echt nodig? Veel mensen zullen het al gehad hebben, dus waarom zullen we de hele populatie moeten vaccineren? Het eerste waar we tegen zouden moeten vaccineren is tegen angst, gezien alle sociale paniek die we hebben gecreëerd. Wij artsen staan hier helemaal perplex van.”

De journalist probeerde hier tegen in te gaan en zei: “We hebben in Spanje anders wel te maken met gemiddeld 1.000 besmettingen per dag”. De arts reageerde daarop met een vergelijking van een andere infectie. “50% van de Spaanse bevolking is besmet met Helicobacter Pylori. Dit type bacterie is door de WHO geclassificeerd als een ‘klasse-1’ kankerverwekkende bacterie. Hiermee is de helft van de bevolking in gevaar op het krijgen van maagkanker. Is dat een ernstige situatie? Hoor je hier iets over in de media? Nee, want het zorgt niet voor een noodsituatie.”

Ook met betrekking tot Corona verwachtte deze Spaanse arts geen tweede golf. En, gisteren bijvoorbeeld was men aldaar niet gelukkig met de nieuwe lockdown maatregelen. Ze gewoonweg afschaffen?...

Och, mensen hebben meningen. Voor elke pro is er een contra, en vice versa. Nochtans is mijn mening, net als die van de 7,5 anderen momenteel van geen tel. Ik bedoel: zolang er die twee kampen bestaan. In wezen zijn het er meer. Zo zijn er nog de mensen die zich van niets aantrekken - en zij, die er geen eigen mening op nahouden. Laten we gewoonweg hopen dat het coronavirus op de een of andere manier ingetoomd of overwonnen wordt - net als het griepvirus... :-)

Tot besluit: een videoclip met een menswaardige boodschap...

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En?... Voel je je geroepen om deze Spiritualia website te sponsoren, opdat we online blijven?

Het kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link voor meer info.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf gratis via Zoek&Vind aanmelden.

- Ook doe je ons een groot plezier door naar onze webshop te gaan en er iets aan te kopen, waaronder:

Archetypen vragenlijst
Boeken (sterk afgeprijst)
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

En.., voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus!Gepost door Tsenne Kikke op maandag 21 september 2020 0 reactie(s)


De heropleving van de Stonehenge van Australië

Wat er nog van het Britse Stonehenge overblijft, spreekt tot eenieders verbeelding. Reeds eerder schreef ik dat we niet weten wat Stonehenge voor het volk 4.300 geleden in wezen betekende. Er bestaan tientallen uit de duim gezogen theorieën over en iedereen denkt dat de zijne de énige juiste is.

Misschien was het in die tijd een soort van Lourdes, of een maan- of zonnetempel, of een uit stenen gehouwen astronomische kalender, een genezingstempel, een plaats waar mensen en dieren aan de goden werden geofferd, een begraafplaats, of was het gewoonweg het symbool van status en macht voor de een of andere koning Egotripper?

Geoffrey van Monmouth scheef rond de jaren 1149 en 1151 in zijn 'Historia Regum Brittaniae' dat Stonehenge is gebouwd door Merlijn, als grafmonument voor Ambrosius Aurelianus. Maar dit kan weeral niet, want Ambrosius leefde in de 5de eeuw na Christus. Dan zijn er weer anderen die bij hoog en laag beweren dat Stonehenge door buitenaardse wezens werd gebouwd, enzovoorts.

Wel is het een feit dat die reusachtige blokken daar niet staan om het landschap te versieren. Tevens is en blijft het een imposant bouwwerk. Elke steen is iets van een 2 meter hoog, 1 à 1,5 meter breed en ongeveer 80 cm dik. De vier ton wegende liggende en rechtstaande stenen waren gehouwen uit gevlekte doleriet, maar ook uit ryoliet, tufsteen en kalkhoudende lavasteen.

Mullumbimby

Maar, een aantal monolieten zijn bij restauratie in een betonnen voet gegoten, andere monolieten en steenbogen werden verplaatst of opgericht. Hierdoor is het nog moeilijker geworden te zeggen wat de werkelijke bedoeling van de oorspronkelijke bouwers is geweest. Hetzelfde geldt voor de zogenaamde 'Stonehenge van Australië' te vinden in Mullumbimby, in de Australische deelstaat Nieuw-Zuid-Wales. Het is 770 km van Sydney verwijderd en telt een 3.600-tal inwoners.

Het is een heilige Aboriginal site, véél ouder dan Stonehenge, waarop ooit een oude stenen opstelling stond. In 1939 werd die site door Frederic Slater (circa 1880 - 1947) uitgebreid gedocumenteerd, met inbegrip van de positie van alle 181 staande stenen, evenals symbolen en houtsnijwerk op die stenen. Maar, in de jaren 1940 dreigde de Australische regering met het land, waarop de stenen stonden, in beslag te nemen. Die oude rotsformatie werd daarna - vanwege een dispuut met de landeigenaar - spijtig genoeg door bulldozers vernield.

Al meer dan 60 jaar lang wordt gevreesd dat de restanten van de site eveneens zouden verloren gaan. Echter, de locatie ervan en de overblijfselen van de stenen opstelling zijn nu gevonden, en wordt er gewerkt aan de heropleving ervan, zodat de kennis, geschiedenis en betekenis van deze site met de wereld kan worden gedeeld.

Indien je die 'Australische Stonehenge' wil gaan bezoeken, moet je wel aan de opgelegde rituelen voldoen, waaronder: jezelf van boze geesten ontdoen door enkele secondenlang in de rook van brandende eucalyptusbladeren te gaan staan en enkele 'heilige woorden' uit te spreken. Pas na het boemerang-stenenritueel mag je de 'heilige site' betreden.

Bekijk het filmpje... Een 'indrukwekkende opening', de eerste 4 minuten zijn oké, maar het spijtige is dat er daarna veel blablabla te aanhoren valt, waaraan je in wezen misschien niet veel zult hebben.

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En?... Voel je je geroepen om deze Spiritualia website te sponsoren, opdat we online blijven?

Het kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link voor meer info.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf gratis via Zoek&Vind aanmelden.

- Ook doe je ons een groot plezier door naar onze webshop te gaan en er iets aan te kopen, waaronder:

Archetypen vragenlijst
Boeken (sterk afgeprijst)
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

En.., voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus!Gepost door Tsenne Kikke op zondag 20 september 2020 0 reactie(s)


We zijn een nieuwe zonnecyclus ingerold

De activiteit van de zon – die tot uiting komt in de vorm van zonnevlekken – wordt sinds 1755 intensief in de gaten gehouden. Sinds dat jaar ontwaren onderzoekers ook cycli. En de cyclus die we nu net achter de rug hebben, is dan ook de 24e zonnecyclus sinds 1755. In werkelijkheid zijn er natuurlijk al veel meer zonnecycli geweest.

Met andere woorden...

Onze zon volgt een grofweg 11 jaar durende cyclus, die gekenmerkt wordt door een zonnemaximum (5 1/2 jaar) en een zonneminimum (5 1/2 jaar). Tijdens een zonneminimum is de zon heel rustig en genereert deze weinig zonnevlekken en zonnevlammen. En tijdens een zonnemaximum is de zon juist heel actief. Het laatste zonnemaximum vond plaats in 2014. Sindsdien neemt de activiteit van de zon af en is het dus wachten op het zonneminimum dat tevens het einde van deze 24e zonnecyclus en het begin van een nieuwe – de 25e – zonnecyclus markeert. Eerder voorspelden wetenschappers dat de zonnecyclus zo rond april 2020 ten einde zou komen, maar helemaal zeker was dat niet; het kon – doordat de zon het niet zo nauw neemt met de tijd – ook zomaar zes maanden eerder of later worden.

Zonneminimum

En dus was het afwachten geblazen wanneer de zon weer meer activiteit zou gaan vertonen en we met zekerheid konden zeggen dat het zonneminimum – en daarmee de 24e zonnecyclys – voorbij was. Eerder dit jaar konden we reeds lezen dat de zon in december – na een relatief lange rustperiode – opeens weer zonnevlekken begon te produceren. Het deed vermoeden dat het zonneminimum achter de rug was en de zon langzaam weer op stoom kwam.

En NASA kan dat nu – in samenwerking met verschillende onderzoeksinstituten – bevestigen: er is een nieuwe zonnecyclus aangebroken. En naar verwachting zal de zon in aanloop naar het volgende zonnemaximum – dat naar verwachting in juli 2025 een feit zal zijn – steeds actiever worden.

Dat er een nieuwe zonnecyclus is aangebroken, kan zoals gezegd, worden afgeleid uit de zonnevlekken op onze moederster. “We houden de weinige, kleine zonnevlekken die de start van een nieuwe cyclus markeren, heel gedetailleerd bij,” vertelde onderzoeker Frédéric Clette, verbonden aan het 'World Data Center for the Sunspot Index and Long Term Solar Observations', gevestigd in België. “Alleen door de algemene trend over een periode van meerdere maanden vast te stellen, kunnen we bepalen dat het kantelpunt tussen twee cycli bereikt is.”

En afgaand op de data van Clette en collega’s kunnen onderzoekers nu dus concluderen dat de 25e zonnecyclus een feit is. Wat die nieuwe zonnecyclus ons brengt, is altijd afwachten. De ene cyclus is namelijk de andere niet. Soms verloopt zo’n cyclus vrij gemoedelijk en is de zon zelfs tijdens het zonnemaximum nog relatief rustig. Maar er zijn ook cycli geweest waarin het zonnemaximum gekenmerkt werd door een hoop onrust op de zon. Die onrust komt tot uiting in veel zonnevlekken, zonnevlammen, en meerdere zogenoemde coronale massa-ejecties per dag. Met name die coronale massa-ejecties kunnen nog weleens venijnig zijn; tijdens deze uitbarstingen op de zon worden energierijke deeltjes en magnetische velden de ruimte ingeslingerd. Deze kunnen behalve een fraai poollicht genereren, ook schade aanrichten aan satellieten in een baan rond de aarde, een gevaar vormen voor astronauten en – in uitzonderlijke gevallen – zelfs voor problemen zorgen op Aarde - want ...

Onze Aarde wordt omringd door een magnetisch veld dat ons onder meer beschermt tegen de grillen van de zon. Maar heel soms schiet dat aardmagnetisch veld tekort. Dat kan gebeuren als er sprake is van een samenloop van omstandigheden die leidt tot een extreme, op de Aarde gerichte, uitbarsting op de zon. Dat gebeurde bijvoorbeeld in 1859. Een coronale massa-ejectie raakte toen de aardse magnetosfeer – de invloedssfeer van het magnetisch veld dat de Aarde zelf genereert – waardoor deze verstoord raakte. Het leidde tot het uitvallen van de telegraafverbinding tussen Europa en Amerika. En in 1989 zorgde de zon er zo voor dat een elektriciteitsnetwerk in Canada werd uitgeschakeld en zo’n zes miljoen mensen meer dan negen uur zonder stroom zaten.

Rustig

Afgaand op wat onderzoekers nu over de zon en zonnecycli weten, verwachten ze echter dat de 25e zonnecyclus – net als de 24e – relatief rustig zal verlopen. Maar, dat is geen reden om achterover te leunen, zo benadrukte onderzoeker Doug Biesecker. “Dat het een ondergemiddelde zonnecyclus is, wil niet zeggen dat er geen kans is op extreem ruimteweer (oftewel: extreme omstandigheden in de nabijheid van de aarde, veroorzaakt door de zon, red.).” De zon kan ons altijd verrassen en daarom houden wetenschappers deze voortdurend nauwlettend in de gaten.

Uiteindelijk hopen wetenschappers – door veel onderzoek te doen naar de zonneactiviteit en meer inzicht te krijgen in de mechanismen erachter – in staat te zijn om het ruimteweer gedurende de cyclus vrij nauwkeurig te voorspellen. Als we weten wat de zon voor ons in petto heeft, kunnen we ons daar beter op voorbereiden.

“Slecht weer bestaat niet, er is enkel een slechte voorbereiding,” merkte onderzoeker Jake Bleacher op. En voor ruimteweer geldt hetzelfde. “Het ruimteweer is wat het is – het is onze taak om ons erop voor te bereiden.” Dat laatste wordt alleen maar belangrijker naarmate ruimtevaartorganisaties en -bedrijven meer bemande ruimtemissies op poten gaan zetten. Eenmaal buiten het beschermende magnetische veld van de Aarde kan extreem ruimteweer – waarbij grote hoeveelheden geladen deeltjes vrijkomen – een enorm gezondheidsrisico vormen voor astronauten en de elektronica waarop zij moeten vertrouwen.

Bron: Scientias

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En?... Voel je je geroepen om deze Spiritualia website te sponsoren, opdat we online blijven?

Het kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link voor meer info.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf gratis via Zoek&Vind aanmelden.

- Ook doe je ons een groot plezier door naar onze webshop te gaan en er iets aan te kopen, waaronder:

Archetypen vragenlijst
Boeken (sterk afgeprijst)
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

En.., voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus!Gepost door Tsenne Kikke op zaterdag 19 september 2020 0 reactie(s)


Coronacijfers: Forse stijging van maar liefst 1.625 gevallen op één dag

Zetten we de Belgische cijfers van de nieuwe besmettingen en ziekenhuisopnames vanaf 1 mei op een grafiek, dan is de befaamde ‘tweede golf’ van coronabesmettingen duidelijk zichtbaar.

Tussen 9 en 15 september is het gemiddelde aantal nieuwe coronabesmettingen fors gestegen naar 1.071,3 per dag. Dat is een toename met 77% ten opzichte van de voorgaande zeven dagen, en in alle leeftijdsgroepen vindt er een toename plaats. Bij de tien tot twintigjarigen is het aantal bevestigde besmettingen de voorbije week verdubbeld. Dat gebeurde ook bij de zestigplussers. Sinds de start van de uitbraak testten er in België nu al 99.649 mensen positief. Het cijfer 100.000 komt in zicht... Volgens mij is dat een enorm groot getal voor een landje met slechts iets van een 11,5 miljoen inwoners.

Een nog treffender cijfer is het aantal besmettingen dat geregistreerd werd op één enkele dag. Op maandag 14 september werden namelijk 1.717 nieuwe gevallen gedetecteerd, waarvan 331 in Brussel; cijfers, die we sinds april niet meer hadden gezien.

Sterfgevallen en ziekenhuisopnames

Van 9 tot 15 september overleden gemiddeld elke dag 3 mensen, waarmee het gemiddeld aantal dagelijkse overlijdens momenteel nog altijd stabiel blijft. Alles samen bezweken er in België sedert het begin van de pandemie 9.937 patiënten.

Sinds het begin van de covid-19-epidemie werden 19.484 patiënten opgenomen in het ziekenhuis. Bij een ernstig verloop is een opname op intensieve zorgen noodzakelijk. Het gemiddelde aantal ziekenhuisopnames steeg tussen 10 en 16 september met 17,9% naar 42 per dag. Op 17 september lagen er volgens de cijfers van Sciensano 390 patiënten in het ziekenhuis, waarvan 78 op intensieve zorgen (waarvan we de eventuele onderliggende ziektes niet kennen).

In België zijn er 102,2 (+85%) nieuwe besmettingen per 100.000 inwoners.

Positieve testresultaten stijgen boven kritieke grens WHO!

Vrijdag publiceerde het wetenschappelijk instituut Sciensano voor het eerst cijfers over coronatests op het niveau van de provincies en het Brussels gewest. Op die manier is het mogelijk een gedetailleerd beeld te krijgen over hoe het coronavirus zich in België manifesteert.

De afgelopen periode, tussen 8 en 14 september, werden er dagelijks gemiddeld 30.000 tests afgenomen. De positiviteitsratio voor het hele land bedroeg in die periode 3,2 procent. Regionaal zijn er wel veel verschillen. In Brussel waren er in die periode 6,4 procent positieve tests, in Antwerpen had 3,4 procent van de tests een positief resultaat. Vlaams-Brabant kende 2,6 procent positieve tests, Oost-Vlaanderen 2,2 procent. De laagste ratio is voor West-Vlaanderen (1,9 procent) en Limburg (1,9 procent).

In Wallonië flirt ook Luik (4,9 procent) met de kritieke grens van het WHO. Henegouwen (3,5 procent) en Waals-Brabant (3,3 procent) zitten rond het Belgische gemiddelde. Luxemburg (2,4 procent) en Namen (2 procent) noteren het minst aantal positieve tests in Wallonië.

Brussel is dus de enige regio in ons land waar de positiviteitsratio op dit moment boven de vijf procent ligt. Zo'n hoge ratio houdt in dat er mogelijk veel onontdekte besmettingen zijn en dat het virus zich te snel verspreidt. Als de grens van vijf procent overschreden wordt, vraagt de WHO dat er extra maatregelen getroffen worden.

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En?... Voel je je geroepen om deze Spiritualia website te sponsoren, opdat we online blijven?

Het kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link voor meer info.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf gratis via Zoek&Vind aanmelden.

- Ook doe je ons een groot plezier door naar onze webshop te gaan en er iets aan te kopen, waaronder:

Archetypen vragenlijst
Boeken (sterk afgeprijst)
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

En.., voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus!Gepost door Tsenne Kikke op vrijdag 18 september 2020 0 reactie(s)
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2020 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht