ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Forum

2/11/2022: Bericht aan alle nieuwkomers

Spiritualia Forum Index > Aankondigingen > 2/11/2022: Bericht aan alle nieuwkomers
Pagina 1 van 11
Auteur Bericht
Tsenne Kikke
Tsenne Kikke

Lid sinds: april 2005
Berichten: 67
Zijn/haar profiel
donderdag 3 november 2022 16:35 :: Onderwerp: 2/11/2022: Bericht aan alle nieuwkomers

Vanwege het feit dat er veel te veel scammers en andere ongure individuen met minder positieve bedoelingen deze website bezoeken, is het  niet langer toegelaten om met een pseudoniem of met een zogezegde 'naam & voornaam' in te loggen, behalve wanneer er duidelijk een volledig adres en telefoonnummer in het profiel werden toegevoegd. Indien die ontbreken, krijgt men daarvoor 24 uur de tijd om alles aan te vullen.

Op deze wijze wordt niet enkel deze website beschermd, maar vooral de reeds ingeschreven bezoekers, waaronder jijzelf.

Dit betekent dan ook, dat wij een e-mail zullen versturen met de vraag de ontbrekende gegevens in te vullen - en, daarbij automatisch de toelating verkrijgen om telefonisch die gegevens te mogen controleren.

Indien we binnen die 24 uur niets hebben gehoord, zullen we die inschrijving verwijderen. Natuurlijk kan men dat zelf eerder doen. En, indien het flauwste vermoeden bestaat dat men deze website schade kan berokkenen, zal dat verwijderen veel sneller geschieden.

 


Pagina 1 van 11
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht