ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Forum

Groetjes van White Spirit, de WAARzegger !

Spiritualia Forum Index > Divinatie > Groetjes van White Spirit, de WAARzegger !
Pagina 1 van 11
Auteur Bericht
WAARzegger
WAARzegger

Lid sinds: juni 2008
Berichten: 2
Zijn/haar profiel
maandag 16 juni 2008 0:37 :: Onderwerp: Groetjes van White Spirit, de WAARzegger !
Ik zag je al komen... dankzij mijn kristallen bol, natuurlijk. Je hebt waarschijnlijk het nieuwsberichtje gelezen... Ik bedoel: over de veranderingen die zich in Engeland hebben voorgedaan. Zoniet, hier is de link. Dus moest ik dat schiereiland holderdebolder verlaten en mijn kristallen bol vertelde me dat ik naar hier moest komen. Met andere woorden: hier ben ik dan! Als je vragen hebt - eender welke - hoe gekker, hoe liever - tik ze dan hieronderaan even in. Mijn kristallen bol zal alles wel voor mij in het Engels vertalen. Bye for now!

Oberon
Oberon

Lid sinds: april 2005
Berichten: 2
Zijn/haar profiel
maandag 16 juni 2008 17:02 :: Onderwerp: Gewoon even testen
Ik wil gewoon jouw capaciteiten eens uittesten: Wat wordt het weer morgen?

WAARzegger
WAARzegger

Lid sinds: juni 2008
Berichten: 2
Zijn/haar profiel
maandag 16 juni 2008 17:09 :: Onderwerp: Het weer van morgen???
Belofte maakt schuld. Hier zijn we dan weer met het weer. Zonet in mijn glazen bol gekeken, die met kleurrijke beelden, bedoel ik. Het was even wachten en toen verscheen er een geest. Hij noemde zichzelf Frank de Bozere, of zoiets. Nochtans zag hij niet al te boos uit. Gelukkig maar! Hij vertelde me, dat ik aan jou moest zeggen dat het weer er niet zo slecht uitziet dan wat men er van zou verwachten. Met andere woorden, zou ik je eerst een tegenvraag moeten stellen, zijnde: 'Wat verwacht je zoal van het weer?' Wel hangen er vele veranderingen in de lucht, gevolgd door evenveel opklaringen, vooral in Turkije en Griekenland. Hopelijk ben je tevreden met dit heldere antwoord. Nog vragen?

Pagina 1 van 11
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht