ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Forum

Handlezen

Spiritualia Forum Index > Divinatie > Handlezen
Pagina 1 van 11
Auteur Bericht
Diana@Rationem


Lid sinds: januari 2011
Berichten: 3
Zijn/haar profiel
vrijdag 4 februari 2011 16:55 :: Onderwerp: Handlezen

Iemand op handen dragen. Het in je vingers hebben. Bij de pinken zijn. Een gat in je hand hebben. Er zijn veel zegswijzen over handen. Je handen lijken je wel iets te vertellen te hebben. En dat is ook zo! Handanalyse is een uitermate geschikt hulpmiddel om inzicht te krijgen in je talenten en uitdagingen, je gezondheidstoestand en je relaties.

Over die relaties wil ik het vandaag hebben. Handlezen kan je namelijk helpen om de juiste, meest geschikte partner te vinden, maar kan je ook helpen om met je huidige partner (of wie dan ook) om te gaan.

Handig daten
Handvorm, Handbergen, Huidstructuur, Handgrootte, Handtemperatuur, Handvulling, Handlijnenrijkdom (de hoeveelheid fijne lijntjes in je hand) Hoofd/levenslijn en Huidige gemoedstoestand zijn de negen kenmerken die je bij handig daten kunt gebruiken. Met deze negen kenmerken heb je genoeg in handen om te weten wat voor vlees je in de kuip hebt.

Huidstructuur is een van de negen kenmerken. Wist je dat het van groot belang is dat je huidstructuur min of meer overeenkomt met die van je partner? Huidstructuur is een van de weinige gegevens in en aan je hand die nauwelijks verandert gedurende je leven. Je huidstructuur laat zien hoe fijngevoelig je bent. Simpel gezegd: een fijne huidstructuur geeft aan dat fijngevoelig bent. Je kunt snel overstuur raken van bot en lompheid en het gaat er bij jou dan ook niet om WAT er gezegd wordt, maar hoe!

Iemand met een grove huidstructuur is precies het tegenovergestelde. Hij of zij is direct, lomp en vraagt zich serieus af waarom de ander zo snel gekwetst is.Je kunt je natuurlijk voorstellen dat deze twee tegengestelden in een relatie veel problemen zullen ondervinden.

Neem dus bij je volgende date een vergrootglas mee en kijk even naar de huidstructuur ;)

Pagina 1 van 11
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht