ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Lichaamsverzorging

Met lichaamsverzorging verwijzen we in deze Encyclopedia Spiritualia niet zozeer naar de wereld van de cosmetica, en zo meer, maar eerder naar alles wat Wellness aangaat.

Zoals de naam het zélf zegt, een lichaam naar de buitenwereld toe opsmukken, heeft weinig of niets uitstaans met lichaamsverzorging, met de nadruk op het woordje 'lichaam'. Een gezicht, bijvoorbeeld, is daar slechts een onderdeeltje van. Toegegeven, zaken, zoals oliën, bad- of doucheproducten, vallen daar wél onder, natuurlijk. En parfums, om de eigen lichaamsgeur te verdoezelen, zijn misschien een randgeval.

Diëten en voedinsgleer, kunnen eveneens onder dit thema worden ondergebracht, net zoals yoga, tai chi, qigong, qihuna, enozvoorts. Ook mensen, die in de verpleegkunde werken, doen aan 'lichaamsverzorging', als ze met hun patiënten bezig zijn, et cetera.

Kortom: onder deze rubriek vallen honderden thema's.

Om die reden is het onderwerp 'Lichaamsverzorging' op zichzelf dermate uitgebreid, dat we er onmogelijk in enkele encyclopedische woorden een beschrijving van kunnen geven. Daarom ook raden we je aan om het thema, waarover je iets meer aan de weet wenst te komen, beter specifieert, om het daarna in andere delen van deze Encyclopedia Spiritualia op te zoeken en in te lezen.

Mocht je evenwel iets niet vinden, laat het ons dan gerust weten.

Organisaties gespecialiseerd in lichaamsverzorging


  • Vind nog meer organisaties gespecialiseerd in lichaamsverzorging op Zoek&Vind.
  • Jouw organisatie er nog niet tussen? Voeg ze toe op Zoek&Vind!

Boeken over lichaamsverzorging


Water en zout
Water en zout
Josephine van Rossum
4/10
Skin
Skin
Karen van Ede
8/10
Het goede lichaam
Het goede lichaam
Eve Ensler
5/10
Het BH boekje
Het BH boekje
Stephanie Pedersen
10/10
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht