ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Kleurlichtschijven

Kleurlichtschijven, of Neuro-visuele Kleurlichtschijven, kunnen worden aangewend om beter te leren visualiseren, maar ze geven jou eveneens een veel betere nachtrust.  Bovendien ontwikkelen en verbeteren ze jouw denk- en geheugenvermogen, ze bevorderen de ontwikkeling van jouw zesde zintuig - namelijk: jouw geestesoog, ze brengen het denken tot rust, en ze maken slapende, latente krachten in je wakker.

Het woordje 'Kleurlichtschijf' is identiek aan het woordje 'fosfeen', ook weleens als 'phospheen' geschreven.

Fosfenen, of phoshenen, zijn ideaal om een examen voor te bereiden. In het verleden, bijvoorbeeld, heeft men met deze neuro-visuele methode in Parijs tientallen sessies gehouden, waarbij kinderen betrokken waren die achter stonden op klasgenoten. Na een zestal maanden waren ze in wezen bijgebeend.

Bij deze methode, die ook Fosfenisme wordt genoemd, ontwikkeld door de Franse arts Francis Lefebure, wordt enkel en alleen met wit licht gewerkt en toegepast door neuro-visuele pedagogen, die speciaal daartoe werden opgeleid.

Organisaties gespecialiseerd in kleurlichtschijven


  • Vind nog meer organisaties gespecialiseerd in kleurlichtschijven op Zoek&Vind.
  • Jouw organisatie er nog niet tussen? Voeg ze toe op Zoek&Vind!
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht