ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Investeer in jeZelf: word een Eclecticus!

Is Eclecticus iets voor jou?…
door Tsenne Kikke - maandag 1 maart 2021 20:17

'Eclecticus' richt zich tot mensen die op zichzelf aan zichZelf willen werken.

Daarmee wordt bedoeld: jouw Ware Innerlijke Zelf. Anders gezegd: niet zoveel te maken met jouw 6 à 7-tal hoofdpersoonlijkheden, noch met jouw honderdtallen kleine 'ikjes'. Voel jij jezelf daarvoor geroepen?...

Anders gezegd: indien je de allegorie van Plat's grot écht begrijpt - of, de 'gevangenis' die Gurdjieff beschreef - weet je dat slechts enkelen daaruit kunnen of wensen te ontsnappen.

Maar geen mens voelt zich gevangen, denkt dat hij altijd één en dezelfde is, is ervan overtuigd dat hij over een vrije wil beschikt, klaar wakker is, bewust het leven beleeft, en zo meer. Wie zei alweer: "Word wakker!" - "Ontslaap!" - "Ontwaak!"? En, wat bedoelde hij daarmee?

"Domme vraag," kunnen mensen zeggen, die in de veronderstelling leven dat ze 'wakker' zijn, doch niet beseffen dat ze zelfs niet enkele minuten lang een gewoon ontbijt op een wakkere, bewuste manier kunnen verorberen. Zo diep is hun slaap. In elk geval...

Op 'Eclecticus' staan teksten over uiteenlopende thema's, speciaal uitgekozen voor de zogenaamde 'zoekers naar de innerlijke waarheid', opdat het hen veel tijd en opzoekwerk met betrekking tot het thema 'Zelf-Kennis' zal besparen, zijnde: 'Het Kennen van het Innerlijke Zelf'.

Van de reeds meer dan 400 gepubliceerde teksten zijn sommigen een halve bladzijde lang - anderen: meer dan 50, zowel in het Nederlands als in het Engels (gebruik daarvoor eventueel Google Translate of DeepL Translate).

Wat is de waarde van de inhoud?

Wijzelf zouden durven zeggen: "Onbetaalbaar!" Anderen: "1.500 euro, minstens". Weer anderen zien zelfs voor zichZelf niet het nut in om er 2 € aan te besteden. Zo sterk verschillen we van elkaar...

Een bijdrage van 120 euro, geeft jou 12 maanden lang toegang tot deze meest exclusieve rubriek.

Wel kunnen geïnteresseerde bezoekers, teneinde zogezegd 'geen kat in de zak aan te kopen', voor een luttele 2 € een uurpasje aanschaffen, om alles - vooraleer zich aan 'de grote financiële stap' te wagen - een volledig uur lang te kunnen inkijken.

Belangrijk: Inloggen kan via jouw Spiritualia account door enkel en alleen op de woorden: "Of log in met uw Spiritualia account" te klikken.

Noteer dus wel, dat van zodra je die 2 euro hebt gestort, je onmiddellijk (!!!) naar Eclecticus dient te gaan - wetende, dat het na verloop van de 60 minuten automatisch afgelopen is. Nog anders gezegd: geen 2 euro storten met de bedoeling om het op een later tijdstip te gaan lezen, hé!

- Mogen we jou als eerstvolgende eclecticus verwelkomen!?...

Nota: je kunt hier inloggen via jouw Spiritualia account!

En, als je nog vragen hebt, ga hierboven naar de balk, en klik op het woordje 'Berichten'.

Tot binnenkort!?

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht