ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Een Britse jongeman beweerde dat hij een buitenaardse Bidsprinkhaan ontmoette…

Dit is een verhaal voor ufonauten!
door Tsenne Kikke - woensdag 3 februari 2021 21:02

Liegen, is menselijk. Maar, als je een leugen meermaals in jouw hoofd herhaald, kan het tot een 'persoonlijke waarheid' uitgroeien. Zo vreemd werken de hersenen. Daarna bestaat de kunst er natuurlijk uit om het op een zodanige manier aan anderen op te dringen, dat men jou geloofd.

Een 26-jarige jongeman uit Engeland had daar minder geluk mee. Zo beweerde hij bij hoog en laag dat hij daadwerkelijk een angstaanjagende ontmoeting heeft gehad met een buitenaards wezen die leek op een reusachtige bidsprinkhaan, en die op een telepathische manier met hem kon communiceren. Je moet het maar willen geloven, hé! Toch zijn er mensen die zich daarvoor geroepen voelen....

Het bizarre voorval vond vorige zomer plaats, maar kwam pas onlangs aan het licht toen de 'geschokte getuige', een zekere Paul Froggatt, besloot zijn verhaal met de media te delen.

Volgens hem vond de verontrustende gebeurtenis plaats toen hij op een ochtend in juli 2020 van zijn werk - een hondenvoerfabriek in de stad Warwick - naar huis fietste in. Het dagelijkse routinetochtje nam een verontrustende wending toen hij voor het eerst een UFO in de lucht zag zweven.

"Eerst dacht ik dat het Venus of een satelliet moest zijn," zei hij, "maar het leek té dichbij om één van die dingen te zijn." En nadat Froggatt enkele foto's van de anomalie had genomen, merkte hij dat het begon te roteren. Ongemakkelijk over wat hij aan het meemaken was, vluchtte hij op zijn fiets weg en belandde uiteindelijk in een bebost gebied waar hij het vreemde object niet meer kon zien.

Froggatt dacht dat het bizarre deel achter de rug was, maar werd al snel van die gedachte ontdaan toen hij plots zag... "wat ik alleen maar kan beschrijven als een mensachtige bidsprinkhaan".

Hij beschreef het merkwaardige schepsel als minstens twee meter lang en in het bezit van een "driehoekig hoofd en grote ovale zwarte ogen. Het had alle kenmerken van een bidsprinkhaan, maar stond op twee benen en had op de een of andere manier een mensachtige vorm."

Verbijsterd door de insectachtige entiteit, staarde Froggatt als het ware gehypnotiseerd in diens ogen en had daarbij het gevoel dat hij en het vreemde wezen op de een of andere manier telepathisch communiceerden. "Terwijl ik dat ding aankeek, werd mijn angst vervangen door volkomen vreemde gedachten en kwamen er gevoelens van haat en boosheid in mij op."

Uiteindelijk kon hij zich uit de mentale greep van het schepsel bevrijden en er ongedeerd uit ontsnappen. Helaas is zijn leven sinds de ontmoeting met de veronderstelde alien - volgens hem - totaal verscheurd. Froggatt heeft niet alleen moeite om 's nachts te slapen, maar moest ook zijn baan opzeggen nadat hij zijn verhaal met zijn collega's had gedeeld en daardoor vrij snel het lachertje van de hondenvoerfabriek werd. Men noemde hem 'de Sprinkhaanman van Warwick'.

Hoe het ook zij, hij houdt vol dat het incident écht heeft plaatsgevonden en hoopt nu dat iemand naar voren kan komen om op zijn minst te bevestigen dat er op die noodlottige ochtend een UFO in de lucht hing... Stel jij jezelf kandidaat?

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

 enlightenedStuur wel geen eenden naar de arendenschool. enlightened

- DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren, opdat we ook in 2022 online blijven?

Klik hier en, alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Ook kan je in onze webshop iets aankopen, waaronder:

Archetypen vragenlijst
Boeken (sterk afgeprijst)
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus!

En, dan heb je nog de vaste teksten...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie…
Meteorieten zijn hoogstwaarschijnlijk zo oud als onze planeet: eentje kopen?    
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

We hadden het wel over arenden, niet over havikken... laugh

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht