ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Waarom de helmneushoornvogel met uitsterven is bedreigd

De helmneushoornvogel is een vogelsoort dat misschien tot uitsterven is gedoemd.
door Tsenne Kikke - maandag 17 september 2018 16:15

Heel veel diersoorten worden met uitsterven bedreigd. Soms door toedoen van Moeder Natuur, omdat ze in de voedselketen weinig of geen rol meer te vervullen hebben, maar ook vanwege de mens. Eén daarvan is de helmneushoornvogel; vooral, omdat stropers er op jagen.

Deze vreemd uitziende vogel is dan ook langzamerhand uit de Aziatische bossen aan het verdwijnen. Bij die vogelsoort heeft men het enkel en alleen op de massieve, ivoorachtige helm gemunt: een schedel, die zwaarder is dan die van welke vogel ook.

Aanschouw onderstaande beelden: ze zeggen meer dan woorden...

Ja!... Spiritualia is er speciaal voor jou; dit, dankzij enkele sponsors!

Maar, er is nog immer nood aan meerdere: niet enkel en alleen om de zware kosten van deze website te helpen dragen, maar vooral om met-ter-tijd een budget te vergaren waardoor de website naar buiten toe beter kan worden gepromoot, en dus nog een véél groter publiek zal kunnen aantrekken, inclusief meerdere interessante vrijwillige bloggers, misschien. En, sponsoren kan al vanaf 1 euro - maar, hoe meer nulletjes achter het cijfer 5 hoe beter! :-) Meer info, of interesse?.... Klik op deze link.

Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf via Zoek&Vind aanmelden. En jawel: als je geen behoefte hebt aan klandezie of naambekendheid kan het natuurlijk ook volledig gratis, zolang deze website blijft bestaan. Denk daarbij: "Dankzij die enkele sponsors..." :-)

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht