ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Hoe moet je jouw pijnappelklier ontkalken en jouw derde oog activeren?

Moet jouw pijnappelklier ook worden ontkalkt?
door Tsenne Kikke - zaterdag 28 november 2015 16:27

Vooraleer je jouw pijnappelklier kunt ontkalken, moet je in de eerste plaats weten wat je in de toekomst niet meer mag doen. Zoals, bijvoorbeeld, vlees eten - met als gevolg, dat je zou moeten overschakelen op rauwkost. Water van de kraan drinken en jouw tanden poetsen met tandpasta waarin fluoride zit, verkalkt jouw pijnappelklier! Niet meer doen dus.

Ook moet je oppassen voor elektriciteit, want dan zak je in een lagere vibratie. Sterker nog: van zodra de zon ondergaat kun je best gaan slapen en opstaan van zodra de zon opnieuw opkomt. Anderzijds mag je 's avonds zo nu en dan eens kaarsen aansteken. Bovendien helpt het om de pijnappelklier te ontkalken.

's Morgens vroeg zonstaren is een aanrader, en een zonnebril dragen, zou je moeten vermijden. Het is een feit dat het zonlicht Vitamine D aanmaakt, en datzelfde zonlicht zou eveneens in staat zijn om jouw pijnappelklier te ontkalken.

Tot slot raadt de persoon met zeer veel enthousiasme en ogenschijnlijke geloofwaardigheid in het filmpje hieronder aan om jodiumsupplementen in te nemen. Het is vooral in zeewier aanwezig - en, ja - je kon het al raden: zeewier is een natuurlijk product waardoor jouw pijnappelklier kan worden ontkalkt.

Geniet van het leven, geniet van alles - want, ook plezier maken, ontkalkt!

Tevens weet hij ons te vertellen dat de pijnappelklier niet ons derde oog is, maar ons eerste. Want, voegt hij eraan toe, onze twee ogen zijn  de dualiteit van de derde dimensie. Het eerste oog, zegt hij - terwijl hij op zijn voorhoofd wrijft - is de plaats waar er een einde aan dualiteit wordt gemaakt, et cetera.

Nog iets: aan yoga doen, ontkalkt eveneens de pijnappelklier. 't Is maar dat je het weet.

Daarna heeft hij het over 'verstopte meridianen', chakra's, de klieren van ons lichaam, enzovoorts. Ook kan hij het niet nalaten om ons te vertellen hoe slecht mobieltjes en computers zijn. En, indien je het nog niet had geraden: stop met TV-kijken, want TV vertelt leugens aan jouw zicht - met als gevolg..., dat jouw pijnappelklier verkalkt.

Dus..., indien je met een verkalkte pijnappelklier rondloopt, kan je misschien die man zijn raad opvolgen. Of, zijn boek aankopen. Zijn naam is Ralph Smart.

Wat ik erover denk? Wel..., ik heb aan enkele personen beloofd om mijn opinies voor mezelf te houden  - want, ze jagen mensen van deze website weg. Bekijk het filmpje, aanhoor wat hij allemaal uit zijn nek kraamt - en, geloof ervan wat je zelf maar wil.

'k Weet het... Ik kon het niet nalaten.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2023 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht