ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

De ongelooflijke wereld van Zombie parasieten

Veel levenssoorten parasiteren op andere levensvormen.
door Tsenne Kikke - maandag 19 januari 2015 0:22

Dit leven heb ik me hoofdzakelijk beziggehouden met 'mezelf' en met de studie van de mens in het algemeen. Over die 'mens' kan je me niets meer wijsmaken, behalve dingen, zoals hoe het brein werkt, en hoe de Wereld van de Slaap op hem inwerkt, bijvoorbeeld. Maar, zelfs indien ik er voor 100% van op de hoogte was, verandert dat niets aan de bestaande 'werkelijkheid'. Hoe minder je daarvan op een bewuste manier aan de weet komt, hoe beter. Anders gezegd: zolang de informatie op een onbewuste manier wordt opgevangen; doet het je niets.

Ook de leer van het Voedingsdiagram met betrekking tot de Voedselketen is een studie waard. Vooral indien je 'weet', en dus beseft, hoe alle leven dient om een hogere levensvorm te voeden. Ik heb het reeds meermaals gehad over virussen en microben. Nu gaan we een stapje hoger, door ons zo dadelijk te begeven in de meest fascinerende wereld van de parasieten.

Indien ik ooit terug op Aarde verschijn - een iets dat onwaarschijnlijk is, en een iets wat ik niet 'wil' - dan vermoed ik, dat ik me met een studie van andere levensvormen zou willen bezighouden. Ze hebben, net als de mens, geen vrije wil en zijn, net als de mens, geschapen om de mechanisch, evolutionaire doeleinden van Moeder Natuur te bevredigen, teneinde het 'hogere' te voeden - en, om zowel zichzelf, evenals het lagere, in stand te houden. Een fotograaf, zoals een Anand Varma, zou me daarin kunnen inspireren.

Zombie parasieten

Dit is één van de meest merkwaardige videoclips die ik ooit heb gezien, en ben er dus van overtuigd dat ook jij ervan zult kunnen genieten, zelfs indien je geen snars hebt verstaan van al de andere bewoordingen die ik hier heb gebruikt.

Zo Boven, zo Beneden

Indien je toch in staat bent om een jota te be-grijp-en van wat er in onderstaande videoclip wordt verteld nadat je de lijn naar de mens hebt doorgetrokken, verkrijg je misschien een veel beter idee over de reden waarom elk mensje in deze wereld geboren wordt - waaronder jijzelf, die ondertussen is uitgegroeid tot een volwassen persoon.

Niet enkel en alleen waarom het hier op Aarde komt, maar eveneens hoe, wat - datgene wat 'bewustzijn' wordt genoemd - op een mechanische manier in elkaar zit en als ware van 'bovenaf' wordt bestuurd. Om aan de weet te komen welke plaats jijzelf daarin indertijd hebt verkregen, raad ik aan om jouw geboortehoroscoop grondig te bestuderen.

Wel is er een groot verschil: andere levensvorm hebben, net als de mens, eveneens instinctieve zaken meegekregen, waaronder 'instinctieve intelligentie', maar de mens kan school lopen, extra zaken aanleren en dat reeds bestaande instinctieve aanvullen...; dit, om het bewustzijnsniveau van planeet Aarde met-ter-tijd gradueel te kunnen verhogen.

Om de vorige woorden écht te begrijpen, is er een soort van na-denken nodig: een denken na het denken. Weet, dat de mens van zichzelf niet precies weet wat aangeboren is en wat er werd aangeleerd, of aangevuld. Ook een spin is niet naar een speciale school geweest om een web te leren bouwen, en vogels fabriceren automatisch nesten, bijvoorbeeld. Instinctief dus.

Veronderstel eventjes, dat vogels en spinnen wél van extra onderwijs zouden kunnen genieten - om, bijvoorbeeld, 'dat bestaande te perfectioneren'. Ook zij zouden, achteraf, niet meer weten wat aangeboren is en wat werd aangeleerd - of, misschien met het waanidee rondlopen dat alles werd aangeleerd, omdat ze zogezegd met een 'tabula rasa' werden geboren.

Welke 'zaken' heb jij tijdens jouw verblijf in de moederschoot meegekregen, en in welke mate hebben planeten jou niet enkel en alleen 'gekleurd', maar word je er nog altijd - totaal onwetend, en dus onbewust - door beïnvloed? Anders gezegd: bekijk en beluister het filmpje meermaals, opdat de dingen beter tot jou doordringen, en je - misschien - dankzij een schok uit jouw slaap wordt gerukt. Wie Weet!?

Nog iets: om van de laatste 5 minuten ten volle te kunnen genieten, raad ik je aan om het nodige geduld uit oefenen door de gehele videofilm te bekijken en te beluisteren.

Aan hen, die denken mij begrepen te hebben...: Wist je, bijvoorbeeld, dat mensen daden kunnen stellen, om pas achteraf te beseffen wat ze hebben gedaan? Enig idee hoe dat komt?...

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2020 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht