ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Dossier Zelfkennis: Over Bezetenheid en Parasitaire Mind Control - Deel 2

Naast gewone bezetenheid bestaan er eveneens zeer veel vormen van 'parasitaire bezetenheid'.
door Tsenne Kikke - vrijdag 6 februari 2015 22:44

We hadden het over het thema 'bezetenheid'. Maar, heb jij ook last van parasitaire mind control? Met andere woorden:Ben jij het die jouw hersenen en lichaam bestuurt, of iets anders in jezelf? We gaan het nu dus hebben over 'parasitaire bezetenheid'.

Wat is parasitaire bezetenheid?

Bijvoorbeeld ... In januari 2013 trof een Australiër een enorm grote spin in zijn huis aan, die hij niet buitenzette, maar doodde. Wat hij daarna waarnam, was om te griezelen - want, het grappige ervan was, dat hij slechts de gastheer had gedood.

In wezen was het geen echte spin meer, maar de slaaf van een interne parasiet. Reeds eerder heb ik het over dit thema gehad. Innerlijk bestuurd worden door zo'n parasiet is niet te vergelijken met een gezonde vorm van symbiose, waarbij twee organismen enerzijds met elkaar samenleven, maar elkaar anderzijds niet beperken in hun handelingen, noch beïnvloeden, noch schadelijk voor elkaar zijn. Zoals twee mensen die met elkaar samenwonen, bijvoorbeeld.  

Endosymbiose is dan weer een vorm van (mutualistische) symbiose, waarbij een organisme leeft tussen de cellen, of zelfs in de cellen van een gastheer.

Tevens zijn er verschillende vormen van symbiose, waaronder:

- parasitisme, waarbij de samenleving voor één van de partners schadelijk is. Zoals een man, die door zijn partner financieel wordt gepluimd. Ook zijn er mensen, die voor de maatschappij waarin ze leven eerder een last zijn dan een meerwaarde, enzovoorts.

- parasitoïdisme, waarbij de gastheer uiteindelijk te gronde gaat. Het criterium dat een parasiet onderscheidt van een parasitoïde is dus dat de gastheer bij een parasiet wel overleeft en bij een parasitoïde uiteindelijk doodgaat ten gevolge van de parasitoïde.

- mutualisme (symbiose in engere zin, mutualistische symbiose), waarbij de samenleving van de twee levensvormen gunstig of zelfs noodzakelijk is.

- commensalisme, waarbij de één profiteert en de ander (de gastheer) geen nadeel ondervindt

- amensalisme of antibiose, waarbij de een het leven van de andere afremt, zonder er zelf voor- of nadeel van te ondervinden.

Ter herhaling: in wezen was het geen echte spin meer, maar de slaaf van een interne parasiet. Zijn er mensen, die niet langer echte mensen zijn?...

Neem het voorbeeldje van mieren, die in wezen niet langer echte mieren zijn. En, het begon allemaal zo onschuldig, namelijk: met het slijm van een slak...

In elk geval ben ik jou het antwoord op de vraag: "Zijn er mensen, die niet langer echte mensen zijn?" schuldig. Maar reeds eerder vermeldde ik dat ik lezers graag betrek bij het denkwerk.

Als tip kan ik aangeven, dat de liefde van de man door de buik gaat, en dat onze darmflora de hersenactiviteiten sterk beïnvloedt.

Zo Boven, Zo Beneden - Zo Binnen, Zo Buiten

Voor de eclecticus: Richt de volgende dagen meermaals per dag jouw aandacht eens op jouw buikstreek, en tracht te begrijpen (denkcentrum), aan te voelen (gevoelscentrum) en gewaar te worden (instinctcentrum) dat zich daar bepaalde activiteiten voordoen; activiteiten, die jouw gemoedsgesteldheid beïnvloeden, waaronder het oproepen van een gevoel van onrust, angst, gespannenheid, voldaanheid, seksuele opwelling, en zo meer, teneinde een idee te verkrijgen van hetgeen ik met deze twee laatste blogberichtjes trachtte weer te geven.

Tevens roept elk gevoel, net als elke gedachte of gewaarwording, een ander ikje in jezelf op: eentje van de 1001, en zelden of nooit twee tegelijkertijd, opdat je niet in een gesticht verzeild geraakt. Om die reden kent het ikje, die momenteel over jouw lichaam regeert niet de ik van enkele seconden geleden, noch de ik die uit het bed stapte, noch de ik die zich naar het werk begaf, noch de ik die op het werk aankwam, enzovoorts, enzovoorts.

Kortom: moest je in staat zijn om alle met elkaar tegenstrijdige ikjes gelijktijdig te zien, zullen alle zekeringen in je hoofd exploderen, gegarandeerd. Niet doen dus.

Zelfs indien je op de vraag "Wie ben ik?" geen duidelijk antwoord verkrijgt, kan ik gerust mededelen dat je eigenlijk grotendeels een zeer groot klein stukje bent van datgene wat je eet, of niet eet, maar zelden of nooit jeZelf.

Hier eindigt dus het artikel over Bezetenheid en Parasitaire Mind Control. Hopelijk heb je er iets aan gehad - of, één van jouw exclusieve 1000 andere ikjes, misschien.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2023 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht