ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Dossier Aliens: Simon Parkes droomt hardop over buitenaardse wezens

Het brein van de mens kan de eigenaar ervan zeer vele dingen wijsmaken, waaronder: vier maal per jaar met een alien seksen.
door Tsenne Kikke - dinsdag 27 augustus 2013 2:22

De hersenen bepalen voor ons wat we mogen zien, denken, voelen, handelen, reageren, enzovoorts. Maar wat doe je indien jouw hersenen jou wijsmaken dat buitenaardse wezens bestaan? Sterker zelfs: wat doe je indien ze jou vertellen dat je door aliens bent ontvoerd geweest? Of, dat je met een alien hebt gevreëen, of door één van hen werd ontmaagd?...

In deze knettergekke wereld kom je stervelingen tegen die iets meer last hebben van de hypnotische slaap dan anderen. Ontwaken is dan hoogstwaarschijnlijk ook niets voor hen. Simon Parkes, bijvoorbeeld, een 53-jarige politicus en vader van 3 kinderen, spreekt dermate overtuigend over zijn ervaringen dat velen hem op slag zouden geloven.

Zo heeft hij naar eigen zeggen 4 keer per jaar seks met Cat Queen, een 'vrouwelijke' alien. De voormalige rijinstructeur is nu vader geworden van Zarka, het kind uit zijn seksuele relatie met Cat Queen. Een buitenaardse technologie zal hem in een baan rond de Aarde brengen om de 'moeder' en zijn kind te ontmoeten. Volgens Parkes is zijn vrouw allesbehalve gelukkig met het nieuws.

Parkes beweert verder nog dat zijn 'echte' moeder een groene alien is van 3 meter lang die 8 acht vingers heeft. Hij beseft heel goed dat de mensen hem voor gek verklaren, maar hun onbegrip komt doordat ze nooit zijn ervaringen hebben gedeeld. Parker zegt dat zijn schuin marcheren, en de gevolgen daarvan, geen invloed hebben op zijn taak als gemeenteraadslid in Whitby.  

In de Channel 4 documentaire 'Confessions Of An Alien Abductee' verteld Parkes hoe hij als een baby door een alien ontvoerd werd en daarna - als kind van 5 jaar - ontmaagd werd door een 'holografische alien'. Veel herinneringen over zijn verblijf bij de aliens heeft hij niet, en wat hij zich wél herinnert legt hij door middel van tekeningen vast op papier. Parkes herinnert zich wel dat er steeds gezegd wordt dat hem geen kwaad zal overkomen. Hij benadrukt in de documentaire dat hij ze alle vijf nog op een rij heeft.

Hetzelfde beweert de 49-jarige Chantelle, die reeds duizenden malen contact met aliens heeft gehad... Zo zie je dat de ene mens ietwat sterker hallucineert dan de andere. Of, hecht je wel degelijk geloof aan zulke verhalen?...


Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht