ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Lichtwerk is werken met energieën - ook met die van engelen

Lichtwerk is werken met fotonen, die bepaalde eigenschappen is zich meedragen.
door Tsenne Kikke - woensdag 12 december 2012 5:52

Elk foton, het kleinste deel van het licht, draagt in zichzelf welbepaalde eigenschappen mee. Deze energetische eigenschappen maken deel uit van het foton zelf, of afkomstig van de uitstralingen van een lichtwezen. Lichtwerk houdt in dat men met die eigenschappen leert werken.

De eigenschappen van een foton, afkomstig van een gloeilamp, is anders van structuur dan een foton van het licht van de vlam van een haardvuur. Ook bezit de foton van de Zon totaal andere eiegnschappen dan een foton van het weergekaatste licht van de Maan, enzovoorts.

“En er was licht,” betekent evenveel als “En er was leven”. We leven nu eenmaal in een wereld van energie. Zelfs onze lichamen bestaan uit atomen, en de energie die we inademen en die door onze poriën onze lichamen binnendringt en elke cel voedt, houdt ons in leven. In wezen zijn we levende batterijen, die door het energetische gedeelte van licht permanent worden opgeladen.

Dat licht kunnen we voor onszelf vasthouden, maar tevens met anderen delen.

Ook licht is materieel, maar dan wel van een veel ijlere soort. Zo kunnen we, bijvoorbeeld, geen licht in een doosje stoppen en het in een pikdonkere kamer terug uithalen, omdat we het even nodig hebben. En toch is het materieel en kan ermee worden gewerkt. Anders zou het niet op alles kunnen weerkaatsen en de beelden naar onze ogen en hersenen vervoeren.

In elk geval: lichtwerk houdt volgens lichtwerkers in, dat men niet enkel en alleen met de eigenschappen van het licht werkt, maar ook met zogenaamde lichtwezens, die - naar men meent - in andere dimensies verblijven en het licht van een welbepaalde kwaliteit en trillingsgetal in zich meedragen.

Nota: We zijn volop onze Encyclopedia Spiritualia aan het aanvullen... Heb je ooit zélf op de één of andere manier ervaringen opgedaan met lichtwerk'? Of, weet je er iets meer over te vertellen? Laat het ons weten via 'Mijn Commentaar' hier onderaan.

Interessante, reclameloze bijdragen, met een encyclopedische inhoud, en bijgevolg: een meerwaarde voor onze lezers, komen in onze rubriek Encyclopedia Spiritualia terecht, waarvan hier de link!

Eender wat op reclame lijkt, wordt automatisch verwijderd. Hopelijk kun je hier enig begrip voor opbrengen. Want, indien jij het doet, zullen de duizenden anderen het ook doen, nietwaar?

Stel je interesse in reclame en naar meer naambekendheid? Klik dan even op deze Zoek&Vind link.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht