ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Integrated Energy Therapy is werken met de negen Helende Engelen

Tsenne Kikke Auteur
Tsenne Kikke

Geplaatst op
zondag 28 oktober 2012 2:35

Integrated Energy Therapy wordt als 'IET' afgekort. Stevan Thayer ontwikkelde deze vorm van engelentherapie en noemt het ook: 'Helen met de energie van de engelen'.

Middels gebeden wordt, dankzij de 'energetische violette engelenstraal', contact gezocht met de negen Helende Engelen van de Energievelden, die helpen om, bijvoorbeeld, negatieve emoties ontstaan in het verleden te vervangen door positieve teneinde het innerlijke evenwicht te herwinnen. Ook kunnen dromen, met de hulp van die engelen, naar het schijnt werkelijkheid worden.

De missie van Integrated Energy Therapy is om 'in de wereld harten één voor één te genezen'. De eerste workshops werden in 1994 in New Jersey (USA) gegeven, en overdracht van kennis kan slechts van persoon tot persoon gebeuren en dus niet vanop afstand.

In de opleiding ervan zijn er 4 verschillende niveau's, in Amerika bekend onder de namen: Basic Level IET Class - Intermediate Level IET Class - Advanced Level IET Class en Master-Instructor IET Class.

Nota: We zijn volop onze Encyclopedia Spiritualia aan het aanvullen... Heb je ooit zélf op de één of andere manier ervaringen opgedaan met Integrated Energy Therapy, IET afgekort? Of, weet je er iets meer over te vertellen? Laat het ons weten via 'Mijn Commentaar' hier onderaan.

Interessante, reclameloze bijdragen, met een encyclopedische inhoud, en bijgevolg: een meerwaarde voor onze lezers, komen in onze rubriek Encyclopedia Spiritualia terecht, waarvan hier de link!

Eender wat op reclame lijkt, wordt automatisch verwijderd. Hopelijk kun je hier enig begrip voor opbrengen. Want, indien jij het doet, zullen de duizenden anderen het ook doen, nietwaar?

Stel je interesse in reclame en naar meer naambekendheid? Klik dan even op deze Zoek&Vind link.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht