ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Over chemtrails: ben jij een complottheorie believer, omdat je zeker weet dat ze bestaan?

Artikelen over chemtrails blijven alsmaar in het nieuws opdoemen.
door Tsenne Kikke - maandag 5 maart 2012 3:53

Over het thema 'chemtrails' hebben we het reeds meermaals gehad. Maar de believers geven maar niet op en blijven dus alsmaar doorduwen. Daarom dit nieuwsberichtje ... Het is hen gegund.

Michaël Murphy, de regisseur van 'Wat zijn ze in godsnaam aan het sproeien?', werkt nu aan de vervolgdocumentaire: 'Waarom zijn ze in godsnaam aan het sproeien?'. Onderstaande trailer geeft er jou alvast een ideetje van...

De traditionele thema’s die er, bijvoorbeeld, in worden verwerkt, zijn, onder andere: Monsanto, HAARP, klimaatverandering, droogte, stormen, tornado’s, genetische landbouw, enzovoorts, enzovoorts.

Het komt er ongeveer op neer dat men achter de schermen zowel het klimaat evenals onze gezondheid vanuit de wolken in de lucht beïnvloedt. Geen gewone wolken van waaruit de giftige regen naar beneden valt, maar zogenaamde 'chemtrails'. En, omdat een Bill Gates er aan meedoet, zal het allemaal wel waar zijn ....

Wat is het doel van deze chemtrails?... Soms wordt klimaatbeheersing aangeduid, soms het onderwerpen van de mensheid, dan weer militaire doeleinden. Samenhangend met het onbreken van een duidelijk doel, ontbreekt ook de 'dader'. De NWO wordt genoemd, dan weer Amerika, de illuminati of particulieren.

Ook de manier van sproeien is onbekend, methoden variëren van toevoegingen in de kerosine tot aparte spuitstukken op een vliegtuig. Verder ontbreekt elke bewijslast in de vorm van getuigen, foto's of ander materiaal waaruit blijkt dat er uberhaupt gesproeid wordt. Ook is de kennis van de meeste chemtrail-aanhangers over de atmosfeer niet voldoende om uitspraken te kunnen doen over contrails. Ondanks het gebrek aan kennis wordt het bewijs van het bestaan van chemtrails door de believers aanvaard.

Voorbeeld van dat gebrek aan kennis is dat contrails, die lang blijven hangen en eventueel uitwaaien, als onnatuurlijk worden beschouwd, terwijl dit echter een volkomen natuurlijk proces is; een proces, welke ook aan de vorming van wolken ten grondslag ligt.

Als laatste wordt het fenomeen chemtrails vaak verward met cloudseeding; een techniek, die al sinds de jaren '50 van de vorige eeuw bekend is en gebruikt wordt om een bestaande wolk uit te laten regenen, echter met wisselende en vaak tegenvallende resultaten.

Wel is het een feit, dat indien we het weer kunnen beïnvloeden we de gehele planeet Aarde onder onze controle hebben. Eerst tracht men nu dus te bewijzen dat de rijke verbeelding de waarheid uittekent en tevens is men nu al op zoek naar boosdoeners.

Maar vooraleer men regeringen kan aanvallen, heeft men jouw financiële steun nodig. Daarom deze documentaire, die in je in de tweede helft van dit jaar mag verwachten. Word jij, vraagt men, een engel, die de wereld mee helpt redden? Of wil je een cherub zijn?

Het verschil? Cherubs kopen nu al - vooraleer de dvd verschijnt – één of meerdere ervan aan. Engelen investeren meer geld, maar die krijgen dan ook een gesigneerde dvd, hun naam verschijnt achteraf op het scherm, enzovoorts. Aan jou de keuze.

Ik wacht wel totdat het filmpje op YouTube verschijnt, gewoonweg omdat ik geduld heb en niet overal als eerste erbij wil zijn. Mijn ego werd indertijd al genoeg gestreeld.

Voor elke pro is een een contra, en omgekeerd... Hieronder tref de je volledige eerste documentaire aan.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht