ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Aangenaam tijdverdrijf: onze Astro-Analyse voor jezelf en alle mensen die je kent of nog moet kennen

In welke mate zijn we gepredestineerd? En, beschikken we over een vrije wil? Dit is geen volledige geboortehoroscoop, maar een rudimentaire basistekst, gebaseerd op wat we noemen: Astro-Analyse.
door Tsenne Kikke - dinsdag 14 september 2010 5:41

Astrologie heeft eerder betrekking op de essentie van de mens dan op de persoonlijkheden. Elke mens, die aan Zelfkennis doet, is zich daar 100% van bewust. Omdat we de dingen hebben vereenvoudigd - dankzij het Scheermes van Ockham - hebben de kenmerken, die hieronder zijn afgedrukt, betrekking op de geboortedag, en niet op het geboortejaar. Interessant nietwaar?

Het is slechts een rudimentaire basistekst, maar indien deze gegevens kloppen, al was het maar voor 75%, dan betekent dit, dat de mens vanaf zijn geboorte als het ware 'gepredestineerd is' om tot een bepaald type uit te groeien. Daarom ben je die je bent.

Anders gezegd: terwijl de baby zich nog in de moederschoot bevindt, werken de planeten reeds op hem in, en - vanaf hij die moederschoot verlaat - moet het uitgroeien tot datgene wat de planeten hem hebben ingefluisterd. Indien deze gegevens kloppen, dan is er weinig of helemaal geen sprake van 'vrije wil'. Dit kan tot een na-denken stemmen.

Doe even de Astro-Analyse met een open geest Test. Indien je - na een kritisch zelfonderzoek - vermoedt dat er bepaalde zaken toch niet kloppen, stellen we voor om ons daarvan op de hoogte te brengen, via 'Berichten' hierboven.

Nota: zelfs indien dingen 'minder positief' werden omschreven - weet, dat een mens geboren is om zichZelf te scheppen. Met andere woorden: de planeten hebben je misschien gekleurd, maar niets belet je om daar veranderingen in aan te brengen. Elke ruwe diamant is in staat zichzelf te doen schitteren, zolang een mens maar weet aan wat hij, of zij, dient te werken, of waar bij te schaven.

Lees wat de astro-analyse voor jou in petto heeft. Maar, wees niet al té kritisch, hé!. :-)



Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:
Mijn e-mail adres:
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht