ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Barbaarse methoden uit de 21ste eeuw: baby's laten besnijden of niet?

We leven in een knotsgekke wereld waarin oude gewoonten en religieuze riten, zoals besnijdenis, door 'moderne mensen' worden overgenomen.
door Tsenne Kikke - woensdag 4 augustus 2010 2:16

Joden hebben in het verleden niet enkel en alleen een sterke invloed op de Amerikaanse economie en bankwezen gehad, maar ook op het algemene denken van de gewone, hedendaagse mens.

Besnijdenis... De meeste mensen hebben er misschien reeds van gehoord, maar weten in wezen niet wat het precies inhoudt. Ook aan de pijnen die een baby, of een jonge mens ondergaat, wordt weinig of geen aandacht besteed. Veel artsen beschouwen besnijdenis gelijk aan het wegnemen van een appendicitis. Weet jij, bijvoorbeeld, beste lezer, hoe men bij een besnijdenis te werk gaat?

Vooral mensen, die voor de eerste maal ouder van een kindje worden, maken zich nu de bedenking: onze zoon laten besnijden of niet? De penis wordt het centrale thema van een gesprek, tijdelijk toch. Als het een meisje wordt, hoeft men er nu niet over te spreken en er geen drama van te maken. Toch niet in onze gewesten. Doch, uitstel is niet verloren: als het babymeisje is opgegroeid, kan men zich als ouder nog genoeg zorgen maken over eender welke penis die in haar buurt komt. Maar dat is toekomstmuziek, en niets met het hier en nu te maken ...

Toch zijn er volkeren die hun babymeisjes ook laten besnijden. Een proces, dat even pijnlijk, of nog pijnlijker is. Ofwel wordt de clitoris weggesneden, en/of hun schaamlippen - of, de schaamlippen worden toegenaaid, et cetera. Allemaal dingen, gebaseerd op primitieve, oeroude gewoonten, overgedragen van generatie op generatie. De vraag is dus: hoelang gaat men die barbaarse dingen blijven overdragen en menselijke wezens blijven verminken?

Besnijdenis ... Klinkt een beetje religieus, nietwaar? Het gelijkt een beetje op 'Belijdenis', met de nadruk op 'lijden'. Over dit thema kunnen we boeken schrijven. Ik verbeter: herschrijven of overschrijven, in de betekenis van kopiëren. Waarom dus het wiel opnieuw uitvinden, of imiteren? Bekijk de videoclips, en aanhoor hoe mensen zich nog altijd mentaal laten beïnvloeden door dingen die in de Bijbel staan geschreven; dingen, uitgeschreven voor Abraham's tijdgenoten. Abraham, die - naar het schijnt - in 2038 v.Chr. werd geboren. 4.000 jaar geleden dus ...

Als jouw interesse in dit thema groot genoeg is om aan onderstaande videoclips jouw kostbare tijd te besteden, is dit een aanrader. Het is een feit: de appendicitis wordt als nutteloos beschouwd, evenals de voorhuid van een penis... Niet door de gewone mens - want, die wordt beïnvloed - noem het gehersenspoeld - maar door mensen die met diploma's rondlopen, en zich artsen mogen noemen. Natuurlijk brengt elke ingreep, hoe klein ook, geld in het laatje. In Amerika: 400 miljoen dollar, jaar-in, jaar-uit.

Het wegsnijden van de beschermende voorhuid wordt soms vergeleken met het wegsnijden van het beschermende ooglid - met als gevolg, dat het oog niet meer de natuurlijke protectie heeft, noch de nodige bevochtiging verkrijgt.

Draai het of keer het: het wordt tijd dat de meer bewuste mens zich niet meer laat beïnvloeden, toch niet door een godsdienst zoals de Joodse of de islam, noch door oude gebruiken of gewoonten. 20.000 zenuweinden komen uit in de voorhuid: laat ze onaangeroerd. Geloof me: geen god schept daarin genoegen. Bovendien heeft Moeder Natuur haar eigen redenen om de penis van elke mannelijke baby met een voorhuid te voorzien. Of stel jezelf de vraag wanneer Moeder Natuur eindelijk eens baby's laat geboren worden met 'normale penissen, zonder voorhuid'.

Een man met besneden penis geniet meer van seksuele gemeenschap? Toegegeven: het kan een waarheid zijn, indien je ongevoeligheid tot de criteria toelaat. De eikel van de penis van een besneden man schuurt permanent tegen het ondergoed dat men draagt. Niet dat er eelt op komt, maar het kan de eikel ongevoeliger maken, immuner aan eender welke vorm van aanraking.

Dus, als iemand beweert dat dit leidt tot meer seksueel genot, blijf ik bij mijn standpunt: het is zuivere larie. Het is niet omdat je een gevoelsgrens verlegt, dat het genot groter wordt, integendeel. Hoe gevoeliger, hoe aangenamer, zou ik zelfs durven schrijven.

Het nadeel is - als je het een 'nadeel' wil noemen - dat de man dan sneller tot een orgasme komt. Als je met een vrouw bent opgeschept waar presteren de hoofdmotto is - of, wiens geslachtsdelen ongevoelig zijn geworden door al die hulpmiddelen op de markt, of voor welke aangeboren reden dan ook, zit je misschien wel met een probleem, dat wel. Maar dit is misschien een onderwerp voor een ander nieuwsberichtje ...

Vreemd, nietwaar, dat mensen nog altijd in de vaste overtuiging leven dat jongens - zowel als meisjes - moeten besneden worden, of dat de borsten van jonge meisjes met hitte platgedrukt moeten worden. Weeral het zoveelste bewijs van hoe het menselijke brein kan worden beïnvloed, niet enkel en alleen via hypnose, maar door zelf-hypnose gebaseerd op religie, overdracht, cultuur, oude gebruiken en gewoonten. En, wees gerust: zo lopen velen in deze meer dan knotsgekke wereld met bepaalde overtuigingen rond, 'geleende kennis' noemen we het, overgenomen door de omgeving waarin ze werden grootgebracht.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht