ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Onderzoeker ‘Johns Hopkins’-universiteit: De onthutsende waarheid over griepvaccinaties

Griepvaccinaties... alles draait omheen geld.
door Tsenne Kikke - vrijdag 14 november 2014 15:40

De ‘Johns Hopkins’-universiteit is een prestigieuze, particuliere instelling voor hoger onderwijs in Baltimore (Maryland) in de VS. Deze universiteit wordt wereldwijd beschouwd als één van de belangrijkste onderzoeks- en onderwijsinstellingen op het gebied van medisch-wetenschappelijk onderzoek. Peter Doshi, Ph.D., heeft daar een research-doctoraat, de hoogste academische graad die iemand in Amerika kan behalen. bmj-logo-ogDokter Peter Doshi heeft een zinderend verslag over de zin en onzin van griepvaccinaties gepubliceerd in het British Medical Journal (BMJ).

Doshi meent dat griepvaccinaties wel in ongekende aantallen worden gegeven, maar dat ze veel minder effectief zijn en tot meer bijwerkingen leiden dan tot nu toe werd beweerd door de ‘Centers for Disease Control en Prevention’ (CDC). Verder zijn de beleidsstudies van de CDC van ondergeschikte kwaliteit.

De VS: veel propaganda voor griepvaccinaties

Farmaceutische bedrijven en ambtenaren die zich bezighouden met volksgezondheid roepen middels een grootschalige vaccinatiecampagne het publiek elk jaar in de herfst weer op. De griepprikken worden aangeboden in, let wel: supermarkten, drogisterijen en apotheken. Het effect van deze ‘brede distributie’ mag fenomenaal worden genoemd, want in 20 jaar tijd, is het aantal griepvaccinaties gegroeid van jaarlijks 32 miljoen doses tot zo’n 135 miljoen doses, vandaag de dag. Een paar van Doshi’s wetenschappelijke bevindingen:

Peter Doshi: “Vaccinaties zijn minder veilig dan wordt beweerd en ze hebben minder effect. De dreiging van griepcomplicaties worden overschat, ook bij ouderen en mensen die lijden aan chronische ziekten.”

In zorginstellingen moeten mensen verplicht een griepvaccinatie nemen, op straffe van het verlies van hun baan. Als je de kleine lettertjes leest zie je dat de CDC’s erkennen dat er door griepvaccinaties niet minder mensen sterven. Zelfs wanneer het vaccin nauw is afgestemd op het type influenza dat in dat jaar overheerst (en dat niet gebeurt meestal niet) hebben gecontroleerde studies bij gezonde volwassenen aangetoond, dat vaccinatie tussen 33 en 100 mensen leidde tot één minder griepgeval.

Doshi: “Er is geen enkele aanwijzing, dat ziekenhuisopnames of sterfgevallen worden voorkomen. De meeste artsen vinden het genoeg te ‘horen’ dat er levens mee kunnen worden gered. Gedegen onderzoek is blijkbaar voor hen niet nodig. Of de artsen gaan ervan uit dat er wel deugdelijk onderzoek is gedaan. Helaas, dat is dus niet het geval..! Een Australisch onderzoek concludeerde dat 1 op de 110 kinderen na een vaccinatie tegen H1N1-griep last kreeg van stuipen. Onder volwassenen steeg het aantal narcolepsie klachten. Er zijn dus wel degelijk risico’s verbonden aan het fenomeen griepprik.”

Dr. Doshi is niet de enige arts met ernstige bezwaren. Dokter Russell Blaylock, gepensioneerd neurochirurg en auteur van ‘The Blaylock Wellness Report’ is net zo bezorgd. Zijn commentaar tegen ‘Newsmax Health': “Griepvaccinaties werken niet en de overheid weet dat. Er zijn drie redenen waarom de overheid bejaarden aanmoedigt om een griepprik te halen: een secundaire longontsteking, opname in een ziekenhuis en de dood. Maar de Cochrane groep heeft tijdens een groot onderzoek honderdduizenden mensen bekeken en kwam tot de conclusie dat griepprikken geen enkele bescherming tegen influenza boden. Mensen in verpleeghuizen kregen een heel klein beetje meer immuniteit, maar alleen als ze precies het juiste vaccin hadden gebruikt in de spuit.

Blaylock: “Nog erger is het feit, dat kleine kinderen die het griepvaccin krijgen geen enkele bescherming tegen influenza ontwikkelen. De regering stimuleert ook dat baby’s van zes maanden en ouder de prik krijgen. Terwijl bekend is, dat er kwik en aluminium in de vaccinaties zitten, extreem giftig voor jonge hersenen. Ze weten ook dat studies hebben aangetoond dat griepvaccinaties nul komma nul effectiviteit hebben bij kinderen jonger dan vijf jaar.”

“De meeste mensen”, zegt Dr Blaylock, “hebben juist meer kans op het krijgen van griep ná een vaccinatie.” Het kwik in de spuiten is zo’n sterke immuunsysteem onderdrukker, dat de immuniteit van het lichaam enkele weken op apegapen ligt. Het maakt mensen vatbaar. Ze kunnen zelfs denken dat de prik ze griep gaf. Kwik over stimuleert de hersenen voor jaren. Het is de oorzaak van de ziekte van Alzheimer en andere degeneratieve ziekten. Uit een studie blijkt, dat mensen die 3 tot 5 jaren een griepprik hebben gehad 10 maal zoveel kans maken op het krijgen van de ziekte van Alzheimer..!”

Doshi denkt dat met de griepprik een poging wordt gedaan om de markt van de farmaceutische industrie uit te breiden. Sterfgevallen als gevolg van de griep daalden al tijdens het midden van de 20e eeuw, lang voor de grote vaccinatiecampagnes in de 21e eeuw.

“Het draait allemaal om geld”, zegt Dr Blaylock, “Vaccinaties zijn de droom van ieder farmaceutisch bedrijf. Ze hebben een product in handen dat zowel door de overheid als de media wordt gepropagandeerd. En de corporaties worden niet verantwoordelijk gehouden bij eventuele complicaties of sterfgevallen. Doshi’s artikel is een verademing. Het artikel belicht in goed gedefinieerde en welbespraakte termen wat al lang bekend is: de promotie van griepprikken is frauduleus. Uiteindelijk zal iedereen die de griepprik laat zetten geen voordelen kennen, alleen maar nadelen: ze lopen meer risico’s en hebben kans op complicaties."

WantToKnow.nl/.be (bron: onder andere hier)

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht