ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Jaffe-Mellor Techniek

Mogelijk ook bekend als jmt.

De Jaffe-Mellor Techniek, JMT afgekort, werd ontworpen door dr. Carolyn Jaffe en dr. Judith Mellor. Zij zochten en vonden naar het schijnt een manier om de voortgang van gewrichtsontstekingen en pijn weg te nemen. JMT is een energetische techniek die gebruik maakt van eenvoudige spiertesten.

Na een vraaggesprek en voorlopig onderzoek wordt gevraagd om de arm in een bepaalde stand te houden. Men vraagt een buisje in de hand te houden terwijl er licht op die arm gedrukt wordt. Als de arm kortdurend verzwakt, kan dit betekenen dat het lichaam de inhoud van het buisje ervaart als verstorend voor het energiesysteem.

Hierna zal de kinesioloog, bijvoorbeeld, met lichte druk de ruggengraat masseren terwijl men het buisje nog altijd in de hand houdt. Het resultaat is dat het energiesysteem in balans wordt gebracht.

Een behandeling duurt ongeveer een uur. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de ernst en duur van de klacht(en).

De geavanceerde Jaffe-Mellor Techniek kan voor verlichting zorgen van symptomen gerelateerd aan chronische aandoeningen zoals allergie, artrose, reuma, lupus, fibromyalgie, ziekte van Crohn, colitis en andere auto-immune aandoeningen.

Hetzelfde geldt voor astma, allergie, andere luchtweg aandoeningen, chronisch vermoeidheidssyndroom, chronische urineweginfecties, hormonale aandoeningen, auto-immune schildklierziektes, andere endocriene aandoeningen, spijsverteringsproblemen, scleroderma, multiple sclerose en andere neurologische aandoeningen, aan trauma gerelateerde aandoeningen, aandoeningen aan het bewegingsapparaat en emotionele/psychologische aandoeningen.

De Jaffe-Mellor Techniek is een wezen ook bijna identiek aan kinesiologie en spiertesten.

Organisaties gespecialiseerd in jaffe-mellor techniek


  • Vind nog meer organisaties gespecialiseerd in jaffe-mellor techniek op Zoek&Vind.
  • Jouw organisatie er nog niet tussen? Voeg ze toe op Zoek&Vind!

Blogposts over jaffe-mellor techniek


Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht