ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Jaffe-Mellor Techniek kan ook pijnen wegnemen

De Jaffe-Mellor Techniek heeft zeer veel gelijkenissen met kinesiologie en spiertesten.
door Tsenne Kikke - donderdag 1 november 2012 7:29

De Jaffe-Mellor Techniek, JMT afgekort, werd ontworpen door dr. Carolyn Jaffe en dr. Judith Mellor. Zij zochten en vonden naar het schijnt een manier om de voortgang van gewrichtsontstekingen en pijn weg te nemen. JMT is een energetische techniek die gebruik maakt van eenvoudige spiertesten.

Na een vraaggesprek en voorlopig onderzoek wordt gevraagd om de arm in een bepaalde stand te houden. Men vraagt een buisje in de hand te houden terwijl er licht op die arm gedrukt wordt. Als de arm kortdurend verzwakt, kan dit betekenen dat het lichaam de inhoud van het buisje ervaart als verstorend voor het energiesysteem.

Hierna zal de kinesioloog, bijvoorbeeld, met lichte druk de ruggengraat masseren terwijl men het buisje nog altijd in de hand houdt. Het resultaat is dat het energiesysteem in balans wordt gebracht.

Een behandeling duurt ongeveer een uur. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de ernst en duur van de klacht(en).

De geavanceerde Jaffe-Mellor Techniek kan voor verlichting zorgen van symptomen gerelateerd aan chronische aandoeningen zoals allergie, artrose, reuma, lupus, fibromyalgie, ziekte van Crohn, colitis en andere auto-immune aandoeningen.

Hetzelfde geldt voor astma, allergie, andere luchtweg aandoeningen, chronisch vermoeidheidssyndroom, chronische urineweginfecties, hormonale aandoeningen, auto-immune schildklierziektes, andere endocriene aandoeningen, spijsverteringsproblemen, scleroderma, multiple sclerose en andere neurologische aandoeningen, aan trauma gerelateerde aandoeningen, aandoeningen aan het bewegingsapparaat en emotionele/psychologische aandoeningen.

De Jaffe-Mellor Techniek is een wezen ook bijna identiek aan kinesiologie en spiertesten.

Nota: We zijn volop onze Encyclopedia Spiritualia aan het aanvullen... Heb je ooit zélf op de één of andere manier ervaringen opgedaan met deze Jaffe-Mellor techniek? Of, weet je er iets meer over te vertellen? Laat het ons weten via 'Mijn Commentaar' hier onderaan.

Interessante, reclameloze bijdragen, met een encyclopedische inhoud, en bijgevolg: een meerwaarde voor onze lezers, komen in onze rubriek Encyclopedia Spiritualia terecht, waarvan hier de link!

Eender wat op reclame lijkt, wordt automatisch verwijderd. Hopelijk kun je hier enig begrip voor opbrengen. Want, indien jij het doet, zullen de duizenden anderen het ook doen, nietwaar?

Stel je interesse in reclame en naar meer naambekendheid? Klik dan even op deze Zoek&Vind link.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht