ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Aurafotografie

Volgens mensen, die zich ermee bezig houden en er dan ook geloof aan hechten, is de aura is een weerspiegeling van de menselijke gezondheid. Men beweert dat de aura van de mens wordt gevormd door fijnstoffelijke kleurenuitstraling, die het lichaam omgeeft en waarbij elke kleur op een specifieke vibratie duidt.

Tevens wordt gezegd dat deze aura met de auracamera op polaroid, maar ook digitaal, kan worden vastgelegd als een kleurenstraling rondom het lichaam. Daar de lens van de camera niet in staat is om de aura te zien, worden door middel van echografie de trillingsfrequenties van de hoofdchakra's vastgesteld. Dit gebeurt met de Kirlian-techniek. Vervolgens worden de gemeten waarden omgezet in kleur. Zo krijgt men een objectieve voorstelling van de persoonlijk aura.

De aura van de mens zou volgens zijn gedachten en gevoelens wijzigen en deze psycho-energetische levensstroom wordt op de aurafoto in kleuren weergegeven. De aurafotografie kan gebruikt worden voor aura- en chakraduiding en -healing, om de gevolgen van een behandeling na te gaan, om de aura en de chakra's te harmoniseren, voor bewustzijnsverruiming, bij psychotherapie, bij kleuren- en klanktherapie. Zij kan ook voor, tijdens en na een therapie gebruikt worden om een verdere evolutie te kunnen waarnemen.

Organisaties gespecialiseerd in aurafotografie


  • Vind nog meer organisaties gespecialiseerd in aurafotografie op Zoek&Vind.
  • Jouw organisatie er nog niet tussen? Voeg ze toe op Zoek&Vind!
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht