ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

DIMschool's tijdelijke promotie vervalt op 31 december 2022!…

Tsenne Kikke Auteur
Tsenne Kikke

Geplaatst op
zondag 11 september 2022 16:57

Dit bericht is aan elke bezoeker gericht...

Toegegeven: Eclecticus is misschien niet voor iedereen weggelegd. Maar, ben jij net als 'iedereen?' Of, ervaar je in jezelf een soort van 'Innerlijke roeping' om aan jeZelf (lees: Jouw Zelf) te werken?... Anders gezegd: is jouw essentie nog levensvatbaar?

Tot en met 31 december 2022 kan je je als eclecticus inschrijven en bovendien een jaarlang genieten van een maandelijkse online sessie van een uur om zaken te bespreken, of vragen te stellen over dingen die je in de rubriek 'Eclecticus' gelezen hebt. De dagen en tijdstippen worden telkenmale onderling afgesproken. Daarna kan je je nog wel voor online sessies inschrijven, mits extra betaling.

Dus, indien je aanvoelt dat er 'iets' in jou 'is' om die 'enorme investering' van 120 € te 'wagen', raden we je aan niet te aarzelen - want, je kunt enkel en alleen het ijzer smeden terwijl het warm is: NU dus. Eenmaal afgekoeld, zult je tot de eerstvolgende 'opwarming' moeten wachten, en die wachtperiode kan jarenlang duren. Dat is een Universele Wet.

Vooral aan mensen 'die zich geroepen voelen', maar tevens aan de mañana-ziekte lijden, wordt deze raad gegeven. De kunst bestaat er dus uit om het 'zelfgenezingsproces' op te starten en jezelf NU in te schrijven waardoor het uitstelgedrag voor eenmaal wordt doorbroken. Inloggen kan - na betaling - met jouw Spiritualia-account.

Nota: momenteel staan er meer dan 4.000 pagina's op, verspreid over 500+ rubrieken. Tevens verkrijg je een overzichtelijke Inhoudstafel. We wensen jou dan ook veel lees- en leergenot toe!

Een vraagje? Klik op 'Berichten' bovenaan, stel jouw vraag, en verzend.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht