ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Een bericht van DIMschool aangaande Huna, de authentieke leer van de Kahunas

Sommige mensen gebruiken Huna om zichzelf of anderen te helpen helen; anderen, om hun energieën voor andere heilzame zaken aan te wenden.
door Tsenne Kikke - vrijdag 25 oktober 2019 19:04

Waarheden kunnen nu eenmaal niet worden gekend,
indien je vooraf de onwaarheden/leugens niet kent.
Het internet afschuimen, en anderen bezoeken is een goed idee
vooraleer je contact opneemt met DIMschool vzw.

Ikzelf genoot van de privilege om via Skype diverse malen contact op te nemen met de Japanner Kanzawa Sensei. "Ik wissel energieën uit met dieren, waardoor ze in slaap vallen." Dat was zijn kort antwoord op de vraag om meer informatie te verstrekken over zijn meest ongelooflijke gaven. Bovendien garandeerde hij mij, dat hij met dezelfde techniek anderen kon helpen om zichzelf te helen. Om die reden wilde ik er meer van afweten...

Het is een feit, dat al meer dan duizend jaar bepaalde mensen zich oefenen in de kunst om zichzelf af te stemmen op de subtiele aanwezigheid van chi, of levensenergie. Het gaat uit van elk levend wezen, en die energie kan - enkel en alleen via een degelijke opleiding - daadwerkelijk worden gemanipuleerd.

Kanzawa Sensei is een Japanse chi meester, die lange tijd Kiryou heeft beoefend, een Japanse vorm van Qigong, zijnde: de praktijk van het cultiveren van energie. Als hij in de buurt komt van dieren, kan hij de kracht van zijn geest gebruiken om hen te dwingen in slaap te vallen. Hij demonstreerde dit met olifanten, buffels, struisvogels, tijgers, en zo meer.

Je hoeft me natuurlijk niet te geloven, maar oordeel zélf over deze meest ongelooflijke vaardigheid dankzij onderstaande filmpjes!

Een beetje reclame: Indien je jezelf daarvoor geroepen voelt, kan je hetzelfde aanleren dankzij onze privé-cursus en toekomstige werkgroep: 'Huna, de authentieke leer van de Kahunas'.

QiHuna is een moderne vorm van Kahunatherapie, gebaseerd op de geheime leer van de Hunas, oftewel van de Kahunas, de Hunapriesters, aangevuld met hedendaagse (zelf)geneeswijzen, waaronder de zuivere leer van QiGong.

Wat de Hunaleer betreft, mag je duizenden filmpjes bekijken, of honderden boeken lezen, maar hetgeen DIMschool vzw brengt, vind je nergens anders. Met andere woorden: je bent niets met de theorie, indien je niet weet hoe je het daadwerkelijk in de praktijk zou kunnen toepassen. Overtuig jezelf daarvan door in de eerste plaats anderen uit te testen.

Nog iets....: mensen, die aan Zelfkennis doen, gebaseerd op de leerstellingen van Gurdjieff, zullen in de videoclips kunnen vaststellen hoe Wereld-48 doordrongen is van de andere werelden - en, dat ermee kan worden gewerkt!

Bekijk de filmpjes ...

In dit filmpje zag je dat Kanzawa Sensei een alpaca ranch in California bezocht, en de eigenares, Cecilia Secka genaamd, verbaasde door een  gehele kudde alpaca's aan zijn wil te onderwerpen. Naast deze opmerkelijke demonstratie verscheen er op de website van Alpaca Ranch een bericht, waarin vermeld stond dat Kanzawa achteraf een ziek dier genas. Klik op deze link indien je daarvan het verslag van Cecilia Secka wenst te lezen - of, lees gewoonweg wat hieronder in het Engels staat afgedrukt.

"What he did after the filming though was most extraordinary as he worked with one of my female alpacas who that same morning was behaving very strangely. She was almost paralyzed in her hind legs and hips as well as not being able to eat as if her jaw was paralyzed. I gave her some Banamine hoping that would help. As the day went on she showed no improvement. I told Mr. Sensei about her and at the end of the day he went to see her. She was still not able to eat. Mr. Sensei started working on her, standing 4-5 feet away from her, just using his mind and Chi power. We gradually started seing improvement and after about 20 minutes she was fully restored, moving and eating totally normally. She has never had the symptoms again!"

Nawoord: Op 30/11/2017 schreef ik Cecila Secka aan met de woorden:

Subject: Farm enquiry

Dear Mrs. Cecila Secka, I was amazed by seeing how Mr. Sensei put the alpacas asleep, and I also read that he cured an animal. Now, so many months later, what is your honest opinion about his capacities? Very best regards from Belgium!

... en verkreeg op 1/12/201 het volgende antwoord:

Hi,  I am not an expert on Chi but I was certainly convinced that Mr. Sensei was able to relax the alpacas as well as cure one of my alpacas from an undiagnosed lameness.  He was explaining that he was gathering the power within the earth and transferring it to the animals.  He also said that everyone has the potential of doing so.  You just have to learn it. - Cecilia Secka

Nog meer fimpjes kan je bekijken, via...

- deze link;

Heb je ze bekeken?... Hieronder vind je er nog eentje. Oké, op een sensationele manier gebracht, maar dit is nu eenmaal eigen aan Japanse TV-uitzendingen. Waar het vooral om gaat is om voor jezelf te oordelen of hij ja dan neen trucage gebruikt: daarom publiceerde ik zoveel filmpjes.

Vraag & Antwoord

- Kan iedereen dit aanleren?

Ja en neen. Vergelijk het met muziek componeren, waarbij je de vraag stelt: "Kan iedereen componist worden?". Kanzawa is met die gave geboren, net als Beethoven, Chopin, Mozart, en anderen met hun gaven geboren zijn. Niet enkel werden ze door de 'planeten gekleurd', maar zijn er ook erfelijksfactoren aan verbonden.

- Hoe weet een mens of hij ja dan neen over Kanzawa's gave beschikt?

Door de techniek aan te leren en in te oefenen. Misschien wordt men wel geen componist, maar leert men een instrument bespelen. En, ja: ook het lichaam is een prachtig instrument. Met andere woorden: zij, die er op een ernstige manier aan beginnen, hebben meer kans om die vraag voor zichzelf beantwoord te krijgen. :-) Interesse? Contacteer DIMschool.

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

(Interesse?... Laat je niet door jouw ego tegenhouden, indien jij je innerlijk geroepen voelt!)

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?

Het kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf gratis via Zoek&Vind aanmelden.

- En, je kunt je ook als eclecticus inschrijven! -

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht