ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Geloof jij ook in de zelfgenezende eigenschappen van het lichaam?

Momenteel ben ikzelf in de leer bij Kanzawa Sensei. :-)
door Tsenne Kikke - vrijdag 22 december 2017 19:42

Heel toevallig stootte ik op een filmpje uit 2010, waarin te zien is hoe 3 genezers, die hun energieën uitzonden naar een vrouw die met een blaaskanker van 7,5 cm was opgeschept. Indien we de beelden mogen geloven, verdween dat kankergezwel in slechts een drietal minuten tijd.

Die beelden werden in hospitaalkamer opgenomen. De vrouw is wakker, en volledig bewust van al hetgeen er zich plaatsgrijpt. Naast haar staat een ultra-geluidtechnieker, die met een ultra-geluidnstrument over haar lagere buikstreek beweegt, en dat eveneens op een computerscherm te zien is.

Op dat scherm zijn er ook twee van elkaar gescheiden beelden te zien. Op de linkerzijde: een stilstaand beeld als referentiepunt, en op de rechterzijde kunnen we dankzij een echografie aanschouwen wat er op dat eigenlijke moment precies aan het plaatsvinden is. Terwijl de genezers op haar inwerken, zien we in werkelijke tijd hoe die kankertumor in minder dan drie minuten verdwijnt. Ongelooflijk, nietwaar?...

Dit deed me automatisch denken aan de werkzaamheden van Kanzawa Sensei, die niet enkel en alleen in staat is om dieren vanop een afstand in slaap te brengen, maar ook de slapende, zelf-helende eigenschappen, die in elke mens en dier aanwezig zijn, met dezelfde uitgezonden energieën kan activeren.

Vroeger zou ik misschien mijn schouders ervoor hebben opgehaald, maar nu - nu, dat ik zelf 'oud aan het worden ben', en verscheidene kwaaltjes hun kop aan het opsteken zijn - wordt het hoogtijd dat ik me ervoor begin open te stellen. :-)

Om die reden sta ik nu al enkele weken in contact met Kanzawa, die bereid was om mij de dingen over Kiryou aan te leren. Hijzelf spreekt geen woord Engels, maar godzijdank is er tijdens elk Skype-gesprek een tolk aanwezig.

Natuurlijk is het de bedoeling om in februari, of in maart, naar Japan te vliegen, teneinde Kanzawa en enkele van zijn leerlingen in levende lijve te ontmoeten. En, van zodra ik voor mezelf bewezen heb, dat alles wat hij me aanleerde daadwerkelijk voor mezelf hielp, zal ik het natuurlijk via DIMschool vzw - aan anderen overdragen.

Hieronder een foto van Kanzawa en zijn tolk, genomen op het einde van ons laatste gesprek.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2023 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht