ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Over telekinese en de locatie van de zonnevlecht

Waar bevindt zich jouw zonnevlecht?
door Tsenne Kikke - maandag 21 mei 2018 18:42

Nu weet ik wel niet of jij in het bestaan van telekinese geloof hecht. Maar, zelfs dan is geloven geen echt weten, nietwaar? Zo kan een kind jarenlang in het bestaan van de kerstman, de sint of de paashaas geloof hechten, totdat het met de 'waarheid' wordt geconfronteerd.

Anders gezegd: indien je de waarheid van iets wil leren kennen, moet je het lef hebben om bepaalde uitdagingen te willen ondergaan, waaronder: zélf dingen aanleren, zoals in dit geval telekinese, bijvoorbeeld.

Hoe jouw telekinetische gaven ontwikkelen?

Als je dus veel oefent, worden de meridianen van jouw handen groter - en, hoe groter die energiebanen worden hoe meer energie je kunt overdragen.  Klinkt logisch, nietwaar? De jongedame zal het natuurlijk ergens gehoord of gelezen hebben, tenzij ze het écht 'weet'..:-)

Tevens betwijfel ik sterk dat ze al die onzichtbare energetische velden kan 'zien', tenzij via haar verbeeldingswereld. Weet daarbij, dat de ogen niet zien, maar de prikkels aan de hersenen doorgeven, die het dan op hun manier vertalen.

In het filmpje wordt er bovendien een bestaande verwarring geaccentueerd - want, (1) de plexus solaris, die verband houdt met de plexus coeliacus, ligt niet ter hoogte van de navel.

Een plexus is een netwerk van zenuwen. Mensen, die enkele van de vele bestaande zenuwknopen met de naam 'chakra' aanduiden, durven soms weleens beweren dat de derde chakra - de manipura in het Sanskriet - de zonnevlechtchakra is.

Weet, dat de plexus solaris een medische term is uit het Latijn, en betrekking heeft op een onderdeel van ons fysiek zenuwstelsel. Geen denkbeeldig iets dus. De naam is ontstaan omdat de plexus coeliacus, wegens de vele verbindingen met diverse ganglia als het ware uitstraalt. Het is die uitstraling die de naam zonnevlecht, of plexus solaris, heeft verkregen. Ook niets te maken dus met 'de zon in onszelf': daar dient de hartstreek voor. :-)

Voor mensen, die er zogezegd alles van afweten, bevindt die manipura zich ter hoogte van de navel. Maar, nogmaals: die manipura verwijst niet naar de zonnevlecht, noch naar de zogenaamde hartchakra, die zich ter hoogte van de hartplexus bevindt. Anders gezegd: in het midden van de borstholte en net onder het hart, zijnde: de plaats van onze zogenaamde 'innerlijke zon'.

Nogmaals: de locatie van de manipura is niet gelijk aan die van de plexus coeliacus, ook coeliakie genoemd, een vernederlandsde naam voor de plexus coeliacus, die aan de achterzijde in de bovenbuikholte ligt - oftewel: in het gebied net onder de borst en boven de maag. Veel mensen beschrijven de locatie van de solar plexuszone 'tussen de ribben onder de borst'.

Waar ligt nu jouw zonnevlechtchakra? Ter hoogte van de manipura? Ter hoogte van de coeliakie? Of, ter hoogte van de hartstreek? Waar de mijne ligt, vind je hieronder... :)

En?... Vind je deze Spiritualia website ietwat interessant?...

Interessant genoeg om die te sponsoren; dankzij een bijdrage van 2 euro/maand, zijnde: 24 euro? Meer mag ook, natuurlijk! Laat het ons in elk geval weten door bovenaan naar 'Berichten' te gaan, - of, door op deze link te klikken. Alvast bedankt - want, daarmee blijft Spiritualia online!

Overleven is belangrijk, maar er zijn véél meer centjes nodig om deze website naar buiten toe beter te kunnen promoten!

En, indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf via Zoek&Vind aanmelden. En jawel: indien je geen behoefte hebt aan klandezie of naambekendheid kan het ook volledig gratis natuurlijk: net als de vele duizenden anderen.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2023 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht