ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Amethyst Realm: “Ik heb seks met 15 spoken. Nooit wil ik nog een man.”

Lijd ze aan slaapstoornis - of, is ze een klein beetje geestelijk gestoord?
door Tsenne Kikke - woensdag 13 december 2017 17:21

De 27-jarige Amethyst Realm uit Bristol geeft er de voorkeur aan om seks met een 15-tal spoken te hebben. Ze geven haar de nodige orgasmes, en ze kijkt er naar uit om met één van hen een vaste relatie op te starten...

Het begon allemaal toen ze twaalf jaar geleden in haar huis de aanwezigheid van een spook voelde. “Mijn toenmalige vriend was op zakenreis, dus besloot ik me sexy te kleden en het spook te verleiden," vertelde de Britse. “Toen zijn we een affaire begonnen. Ondertussen heb ik seks met vijftien verschillende spoken.”

Betrapt door verloofde

Tien jaar geleden besloot ze dan ook om haar romantische en seksuele leven met mannen van vlees en bloed stop te zetten; dit, nadat ze betrapt was door haar verloofde tijdens zo'n vrijpartij met geesten. “Hij zag de vormen van een man. Wat mij wel wat frustreert, want ikzelf kreeg hem nooit te zien." De relatie met haar vriend sprong af. Sindsdien zweert de jonge vrouw bij bovennatuurlijke seks.

“Ze zijn eigenlijk net als mensen, ... die voelen ook allemaal anders aan, omdat ze eveneens andere energiën uitstralen.” Zelf beweert ze dat ze ook steeds een hoogtepunt bereikt tijdens die momenten met haar spoken. “Je voelt hun adem, je voelt de energie, je voelt de connectie.”

De laatste tijd heeft ze, naar eigen zeggen, heel veel opzoekwerk gedaan naar spookzwangerschappen. “Nu ben ik er nog niet klaar voor, maar ooit zou ik wel een kindje willen van zo'n spook," vertelde ze.

Waarop de interviewer antwoordde: "Het zou iets unieks zijn om een spookbaby te kunnen bekijken. Het zou er als Casper kunnen uitzien."

Haar beroep? Geestelijke begeleidster... :-)

Slaapstoornis - of, geestelijk gestoord?

Zacht uitgedrukt... De gevoelens die Realm meemaakt, zouden te verklaren kunnen zijn met het concept van slaapverlamming. Dan zijn de spieren in het lichaam vlak voor het slapen of direct na het ontwaken verlamd, waarna enkele hallucinaties kunnen volgen. Realm is ervan overtuigd dat dit niet het geval is. Volgens haar gaat het om liefde, niet om een slaapstoornis.

Enerzijds heef ze dringend hulp nodig, maar anderzijds vrees ik dat haar brein niet meer te redden valt. Best is dus om haar van haar spoken verder te laten genieten. Tenslotte doet ze er niemand kwaad mee, en levert ze tegelijkertijd hét bewijs dat spoken wel degelijk bestaan... :-)

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2020 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht