ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Dossier Ufologie: over een vrouw, die op 7-jarige leeftijd door aliens werd ontvoerd

Word Bettina Rodriguez Aguilera de eerste vrouwelijke senator die ooit door aliens werd ontvoerd?
door Tsenne Kikke - donderdag 19 oktober 2017 20:24

Sommige mensen hebben een rijke verbeeldingswereld. Zo beweerde men ooit dat er leven op Mars was, maar laten we - om die ufologen ietwat gerust te stellen - zeggen, dat die zogenaamde Marsmannetjes en -vrouwtjes met al hun hebben en houden vertrokken zijn, een lege planeet achterlatend.

Van mij mag iedereen in het bestaan van buitenaards leven geloof hechten. De kans is weliswaar groot dat er in het gehele universum nog planeten zijn waarop leven te verkennen valt, al was het maar op bacteriologisch niveau. En, wat hier kon, kan elders ook geschieden, tuurlijk. Maar sommige mensen zijn dermate geobsedeerd door het bestaan van buitenaardse wezens, die onze Aarde bezoeken, mensen ontvoeren, of zelfs op onze planeet verblijven, dat ze er alles aan zullen doen om hun geloof aan anderen op te dringen. Zelfs indien ze er onbewust voor moeten liegen.

Weet, dat indien een mens honderdmaal een leugen vertelt, hij er zelf in begint te geloven, en het als pure waarheid zal aanzien. Een mooi voorbeeld daarvan is een zekere Bettina Rodriguez Aguilera, die hoopt om een plek, die binnenkort in het Amerikaanse Huis der Vertegenwoordigers vrijkomt, te kunnen innemen.

Die plek komt vrij, omdat de persoon die momenteel die functie in Florida bekleedt, binnenkort met pensioen gaat.

Tijdens enkele interviews uit 2009, die we op YouTube kunnen vinden, deelde deze aspirant congresvrouw haar ervaringen mee aangaande buitenaardse wezens in een vliegende schotel.

Zo blijft de 59-jarige alsmaar beweren dat ze op 9-jarige leeftijd door 3 blondharige aliens - 2 mannen en 1 vrouw - werd ontvoerd, en in hun ruimteschip werd meegenomen. Sindsdien heeft ze nog immer telepathisch contact met hen...

Of ze dat postje van senator zal verkrijgen? Waarom niet!? Vooral, als je weet dat een dubbelgestoorde Trump door het volk tot president kan worden verkozen...

8ste Wereldwonder?...

Maar dankzij deze misschien ietwat gestoorde vrouw stootte ik op 'Coral Castle', gelegen nabij Miami, een wonder op zichzelf, en gebouwd door Edward Leedskalnin (1887–1951). Ooit was hij op een meisje verliefd, maar ze verstootte hem - met als gevolg, dat hij zijn seksuele energieën voor dit project had aangewend. Maar, hoe kon hij, geheel op zichzelf, duizenden ton rostsblokken manipuleren en verplaatsen? Gebruikte hij telekinese of anti-zwaartekrachtvelden?

Hierna volgen vele antwoorden...

Hoe hij het ook deed... 28 jaar lang werkte hij eraan. Doe hem maar eens na!

Ik, in elk geval niet: in het leven zijn er belangrijkere dingen te 'doen'  en, bovendien is het voor mij al véél te laat om nog aan zoiets te beginnnen. Iets voor jou, misschien?...:-).

Tot besluit: een meest interssante herhaling...- vooral bestemd voor mensen die de wereld via de ogen van het kind kunnen aanschouwen. :-)

Voor de mensen die aan Zelfkennis doen, en iets afweten van de zogenaamde 'Drie Krachten' en hun werkzaamheden, publiceer ik op de volgende pagina een tekst van Edward Leedskalnin, getiteld: 'Magnetic Current'.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht