ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Telekinese op een prachtige manier gebracht …

Dame met telekinetische gave jaagt mensen de stuipen op het lijf.
door Tsenne Kikke - woensdag 9 oktober 2013 1:15

De klanten van dit New Yorks café komen onverwachts in aanraking met een telekinetische gebeurtenis. Het geheel is een voorsmaakje van de remake van horrorfilm 'Carrie', gebaseerd op Stephen King's kortverhaal uit 1974, die op 18 oktober in première gaat.

Maak het maar eens mee... Je zit je op je gemak een koffie te drinken, en plots plakt een vrouw met haar bovennatuurlijke krachten een man hoog tegen de muur en smijt ze alle tafel en stoelen omver zonder ze aan te raken. Zelfs de boeken in de rekken moeten het ontgelden en flippen er één voor één uit.

Natuurlijk was het allemaal opgemaakt spel, maar dat wisten de nietsvermoedende klanten niet. Hoe zou jij hebben gereageerd indien je één van die aanwezigen was?

In het kort: Carrie groeit op bij haar overreligieuze moeder en heeft geen vrienden. Als ze tijdens het schoolbal genadeloos wordt vernederd, komt ze erachter dat ze over bovennatuurlijke krachten beschikt. Haar omgeving moet het dan ook snel ontgelden.

Mijn prognose: ik geef die film een 6 op 10, vooral indien je de originele 'Carrie' ooit hebt gezien.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2023 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht