ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Dierenfluisteren creëert een band met een welbepaald dier

Tsenne Kikke Auteur
Tsenne Kikke

Geplaatst op
vrijdag 13 juli 2012 18:23

Dierenfluisteren is een gave waarover een dierenfluisteraar beschikt om op een speciale manier met dieren om te gaan. Deze persoon kan meestal op iets in zichzelf aanspraak maken waarbij dieren zich goed voelen en tevens het gevoel verkrijgen dat ze met deze persoon een band hebben, of er op de een of andere manier mee kunnen communiceren.

Sommige dierenfluisteraars zijn slechts in één diersoort gespecialiseerd, of geïnteresseerd. Zo kan men zich met katten, honden, paarden, dolfijnen, koeien, en zo meer bezighouden.


 

Nota: We zijn volop onze Encyclopedia Spiritualia aan het aanvullen... Heb je ooit zélf op de één of andere manier ervaringen gehad met het thema 'dierenfluisteren'? Of, weet je er iets meer over te schrijven? Laat het ons weten via 'Mijn Commentaar' hier onderaan.

Interessante, reclameloze bijdragen, met een meerwaarde voor onze lezers, komen in onze rubriek Encyclopedia Spiritualia terecht, waarvan hier de link!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht