ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Tomas Vieira van 'Een Cursus in Wonderen' op 4 december 2010 overleden …

Tomas Vieira,de ex van Nouk Sanchez en de vertegenwoordiger van de Course in Miracles heeft zijn ziekte spijtig genoeg niet overleefd...
door Tsenne Kikke - maandag 6 december 2010 20:39

Reeds gehele mijn leven mag ik mezelf 'een zoeker naar de waarheid' noemen. Of ik die 'waarheid' reeds gevonden heb? Och, alles verkrijgt dé betekenis die een mens er zélf aan geeft, maar van één ding ben ik overtuigd, en dat is: dat ik reeds zeer goed weet wat 'onwaarheden' zijn, vooral die in mezelf.

Tomas Vieira, de man die samen met Nouk Sanchez op de kar van 'A Course in Miracles', oftewel 'Een Cursus in Wonderen' was gesprongen, is niet meer.

De Australiër schreef met zijn ex-vrouw, Nouk Sanchez, het boek 'Take Me To Truth - Undoing The Ego', nu vertaald als 'De Weg Naar Waarheid - Afbouwen Van Het Ego'.

Tijdens het lezen van dit overlijdensbericht kreeg ik te kampen met gemengde gevoelens én vooral met het feit hoe 'menselijk' een mens kan zijn. Ikzelf heb Tomas Vieira en Nouk Sanchez enkele jaren geleden hier in België bezig gehoord en ik was er helemaal niet van onder de indruk, integendeel. Een kort verslag daarover schreef ik reeds op 10 juni 2008.


Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht