ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

De Psychontheorie onderzoekt de eventuele krachten van de menselijke gedachte

Psychontheorie werd indertijd ontwikkeld door de Antwerpse vzw Psychon uit Borgerhout en opgericht in 1976.
door DIMschool vzw - donderdag 18 april 2013 0:50

De Psychontheorie, gebaseerd op de vermeende krachten van de gedachte, werd in 1976 uitgewerkt in de toenmalige vzw Psychon, eerst gelegen in de Turnhoutsebaan 9 te 2140 Borgerhout en daarna verhuisd naar de Oedenkovenstraat 37-39-41 in dezelfde gemeente. Het nummer 39 werd gedeeltelijk afgehuurd en nummer 41 werd, tezamen met een huisje in de Zonstraat, dat er aan de achterzijde aanleunde, door de vzw Psychon aangekocht.

In 1981 vertrok Angelus Kurek, de voorzitter ervan, naar Australië en werden de werkzaamheden overgelaten aan de overige bestuursleden.

Een psychon is het kleinste gedeelte van een gedachte, net als een foton het kleinste lichtdeeltje is. En, net zoals een foton 'materieel' is, is een psychon evenzeer 'materieel'. Een psychon heeft massa nul - en, vertaald in aardse termen, bezit het een oneindige snelheid.

De Psychontheorie wordt momenteel verder uitgewerkt door DIMschool vzw en onderzocht in haar afdeling 'ParaPsychon'.

Nota: We zijn volop onze Encyclopedia Spiritualia aan het aanvullen... Heb je ooit zélf op de één of andere manier persoonlijke ervaringen opgedaan met de Psychontheorie'? Of, weet je er iets meer over te vertellen? Laat het ons weten via 'Mijn Commentaar' hier onderaan.

Interessante, reclameloze bijdragen, met een encyclopedische inhoud, en bijgevolg: een meerwaarde voor onze lezers, komen in onze rubriek Encyclopedia Spiritualia terecht, waarvan hier de link!

Eender wat op reclame lijkt, wordt automatisch verwijderd. Hopelijk kun je hier enig begrip voor opbrengen. Want, indien jij het doet, zullen de duizenden anderen het ook doen, nietwaar?

Stel je interesse in doelgerichte reclame, en/of streef je naar meer naambekendheid? Klik dan even op deze Zoek&Vind link.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht