ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Russ Gries: "Waar precies wordt de elektriciteit opgeslagen?"

Russ Gries is op zoek naar antwoorden aangaande de opslagplaats van elektriciteit… Help je hem?
door Tsenne Kikke - maandag 11 december 2017 14:27

Ondanks het feit dat iedereen van elektriciteit gebruikt maakt, en men weet hoe men het kan opwekken, is er geen mens op deze Aarde die weet wat elektriciteit precies is. Om die reden heeft het nog altijd niet zijn geheimen prijsgegeven - en, wat voor geheimen!
 
Russ Gries is een man die via YouTube filmpjes deelt waarin hij zijn bevindingen aan de buitenwereld mededeelt. In onderstaande videoclip toont hij meermaals een meest eigenaardig verschijnsel, en op het einde stelt hij de vraag: "Hoe en waar precies wordt de elektriciteit opgeslagen?"... Weet jij het!?

In het kort...

Hij neemt 2 aluminium platen en legt daartussen één of twee vellen mylar. Ondanks het feit dat de 10.000 volt elektriciteit op de één of andere manier in zo'n vel wordt opgeslagen, heeft hijzelf er geen verklaring voor.

Bekijk het filmpje voor jezelf, en zelfs indien zo'n vel opgeladen is, kan hij het met beide handen vastnemen, het oprollen, maar ontladen van zodra het opnieuw tussen de twee aluminium platen wordt gelegd!

Anders gezegd: de gehele tijd was de elektricitiet op de een of andere manier daarin opgesloten. Ook toont hij aan hoe opgeslagen10 kv er in datzelfde polyester vel 11kv, of meer kan worden..., enzovoorts.

Een nadenkertje dus... Iets voor jou?

Nota: Mylar is een merknaam van 'Dupont' voor PolyEthyleenTereftalaat (PET) ook wel 'polyester' genoemd. Mylar is een thermoplastic dat nog een speciale nabehandeling heeft ondergaan. Deze polyester kunststof heeft als belangrijkste voordelen dat het heel sterk, dun, recycleerbaar, buigzaam en vervormbaar is.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2020 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht