ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Dossier godsdiensten-23: Jezus leeft !

Indien je op zoek bent naar de reïncarnatie van Jezus vind je hieronder enkele tips.
door Tsenne Kikke - vrijdag 19 juli 2013 22:37

Wegens het feit dat er vandaag de dag zoveel mensen beweren dat ze de Messias zijn, is een Jezus vinden gemakkelijker dan ooit.

De Australiër A. J. Miller, bijvoorbeeld, beweert dat hij de tweede komst is van Jezus Christus en zijn eega Mary Suzanne Luck, noemt zich 'Mary of Magdala'.

Maar hij is niet de énige die zich als de Nieuwe Jezus uitroept.

Zo heeft hij concurrentie van (1) Sergey Anatolyevitch Torop, die zichzelf de naam 'Vissarion' heeft toebedeeld, van (2) David Shayler die zichzelf dezelfde roeping heeft toebedeeld, van (3) Oscar Ramiro Ortega-Hernandez die in 2011 president Barack Obama trachtte te doden omdat Obama de antiChristus was, van (4) de Braziliaan Inri Christo, die ook beweert de reïncarnatie van de Christus te zijn, van (5) Sun Myung Moon, die zichzelf tot de Messias uitriep en zichzelf, samen met zijn vrouw, zien als 'de ouders van de gehele mensheid', van (6) Wayne Bent, die niet zichzelf tot de opvolger van Jezus heeft uitgeroepen, maar door God himself werd uitverkoren, van (7) Jim Jones, die indertijd beweerde zowel de incarnatie van Jezus als van Boeddha te zijn, en meer dan 900 stervelingen in zijn dood meesleurde, waaronder meer dan 200 kinderen, en tenslotte kunnen we er ook nog David Koresh als #8 behalen, die ook dacht dat hij de zoon van God was en dat hij, net als Jezus, een marteldood zou sterven, hetgeen dan ook is geschiedt.

Indien je dus op zoek bent naar een nieuwe Jezus heb je keuze bij de vleet. Zelfs nadat David Koresh op 19 april 1993 samen met 75 van zijn volgelingen in een brand omkwam, bestaat zijn sekte nog altijd. Geen reden dus om te wanhopen. En, van zodra je jouw Jezus hebt gevonden, laat je ons dan iets weten!? Danke!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht