ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Reconnective Healing: helende energie uitgezonden via de 8ste chakra

Reconnective Healing is, volgens Eric Pearl, reiki, johrei, jin shin, qigong, of welke andere helende techniek ook.
door Tsenne Kikke - woensdag 22 mei 2013 1:15

Reconnective Healing, een woord uitgevonden door dr Eric Pearl, onderscheidt zich op verschillende manieren van andere healingtechnieken. Door reconnective healing, reconnectieve genezing in het Nederlands, worden we opnieuw verbonden met onze gezonde blauwdruk. Wat er gebeurt bij reconnective realing is het verbinden van strengen en snaren (reconnecting strands and strings). Hiermee worden de strengen van het DNA bedoeld. Strings verwijzen naar de snarentheorie. Door de reconnective healing worden verbroken verbindingen en storingsvelden in de DNA blauwdruk hersteld en maken we weer contact met wie we eens waren.

Eén van de meest belangrijke verschillen met andere technieken is het feit dat men niet hoeft te weten aan welke aandoening een persoon lijdt. Sterker zelfs: hoe minder men ervan afweet, hoe beter.

Het is logisch dat een arts een diagnose stelt vooraleer hij weet met welke ziekte hij te maken heeft en iets kan voorschrijven. Alle genezingstechnieken volgen dat voorbeeld en concentreren zich op die kwaal, blokkade, of op wat dan ook.

Een reconnective healer doet daar dus niet aan mee en fungeert eerder als passieve waarnemer, of als kanaal, opdat het universum datgene kan verrichten wat er moet verricht worden. Een reconnective healer komt een kamer binnen, neemt waar, luistert en voelt de dingen aan zonder te oordelen. De healer laat het genezingsproces dus over aan het spectrum dat vanuit het universum afkomstig is.

Volgens reconnective healing leef je, van zodra je in het licht staat, niet meer in angst en duisternis. Dit betekent dan ook dat de healer geen instrumentaria nodig heeft, geen kristallen, geen purperen of violette vlammen, geen juwelen, geen hulpmiddelen van welke aard ook. Hij moet geen negatieve energieën wegnemen of afschudden - want, die zijn er gewoonweg niet. Hij moet niet één hand hier houden en de andere hand daar, niet inademen en tot vier tellen, ademen terwijl met tot acht telt, enzovoorts.

Volgens Dr. Eric Pearl is reconnective realing dus iets geheel anders dan reiki, johrei, jin shin, qigong, of welke andere helende techniek dan ook. Het stelt de mens in staat deze technieken en beperkingen daarvan volledig te overstijgen omdat er gewerkt wordt met hoge, tastbare energie. Een interactie met energie blijft naar het schijnt nog lang daarna doorwerken.

De healer ontvangt de helende energie via de 8ste chakra, dat bij de thymus ligt - iets, waarin je wél dient geloof aan te hechten. Door deze energie worden de 'merkaba velden' van de healer geactiveerd, die op hun beurt door resonantie de merkaba's van de ontvanger laten roteren, waardoor deze contact maken met de informatie van diens gezonde morfogenetische veld. De informatie frequenties van de reconnective realing nemen niet af met de afstand: healing op afstand is mogelijk.

Zo schreef dr. Eric Pearl: "Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen, waarvan je niet eens had kunnen dromen - een vorm, die het Universum speciaal voor jou in gedachten had."

Nawoord: Volgens een onderzoek van een medewerker van Knack zou een behandeling rond de 60 euro bedragen. Natuurlijk kan je het zélf aanleren. Zo kan je via een online cursus niveau 1 behalen - kostprijs: 333 euro. Daarna volgt er een weekendopleiding die 950 euro kost, indien je level 2 wenst belanden. De levels gaan verder, maar het onderzoek van Knack heeft de overige kostprijzen niet kunnen achterhalen.

Verder stond er in het Knack-artikel, dat - volgens een site van een therapeut - voorbij level 2, een volledige Reconnection ervoor zorgt dat 'jouw axiatonale lijnen geactiveerd worden, waardoor de kosmische energieën, informatie en lichtbanen opnieuw met onze DNA-structuren worden verbonden'.

Nota: We zijn volop onze Encyclopedia Spiritualia aan het aanvullen... Heb je ooit zélf op de één of andere manier persoonlijke ervaringen opgedaan met reconnective healing? Of, weet je er iets meer over te vertellen? Laat het ons weten via 'Mijn Commentaar' hier onderaan.

Interessante, reclameloze bijdragen, met een encyclopedische inhoud, en bijgevolg: een meerwaarde voor onze lezers, komen in onze rubriek Encyclopedia Spiritualia terecht, waarvan hier de link!

Eender wat op reclame lijkt, wordt automatisch verwijderd. Hopelijk kun je hier enig begrip voor opbrengen. Want, indien jij het doet, zullen de duizenden anderen het ook doen, nietwaar?

Stel je interesse in doelgerichte reclame, en/of streef je naar meer naambekendheid? Klik dan even op deze Zoek&Vind link.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht