ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Quantum Touch bestaat uit een overdracht van energie van de ene op de andere persoon

Quantum Touch werkt in op de innerlijke energiestroom van het lichaam.
door Tsenne Kikke - maandag 6 mei 2013 2:21

Quantum Touch is een energetische behandelmethode ontwikkeld door de Amerikaan Richard Gordon, auteur van 'Jouw handen genezen' en 'Quantum Touch'.

Door speciale technieken van ademhaling, lichaamsbewustzijn en overdracht brengt de therapeut zijn eigen energieniveau, en het energieniveau van de cliënt, op zo'n hoog niveau dat slechts door een lichte aanraking trillingen in het lichaam ontstaan. Als therapeut concentreert men zich dus op de innerlijke energiestroom, die men versterkt, waarbij het trillingsgetal van de eigen energie drastisch wordt verhoogd, die je dan op de andere persoon overdraagt.

Het lichaam van de cliënt zal op deze trillingen reageren en de opgewekte energie zou zelf een weg zoeken om 'blokkades' in het lichaam los te trillen en zijn balans te herstellen.

Ook is het naar het schijnt mogelijk om behandelingen op afstand toe te passen, emoties in balans te brengen, de smaak van voedsel en water te verbeteren, enzovoorts.

Volgens Quantum Touch is het basisprincipe, dat vooraleer iets op het stoffelijke niveau wijzigingen kan ondergaan dat dit eerst op kwantumniveau moet geschieden. Daarna vindt het zijn weg via de atomen, moleculen, en alle cellen van het lichaam. Uiteindelijk zullen botten en wervels - na slechts een lichte aanraking - beginnen bewegen en spontaan op hun oorspronkelijke plek lijken te glijden.

Volgens de beoefenaars ervan is het een bijzondere methode om ontstekingen snel tot rust te brengen, pijnen te verminderen, en om de werkzaamheden van interne organen terug in evenwicht te brengen.

Nota: We zijn volop onze Encyclopedia Spiritualia aan het aanvullen... Heb je ooit zélf op de één of andere manier persoonlijke ervaringen opgedaan met quantum touch? Of, weet je er iets meer over te vertellen? Laat het ons weten via 'Mijn Commentaar' hier onderaan.

Interessante, reclameloze bijdragen, met een encyclopedische inhoud, en bijgevolg: een meerwaarde voor onze lezers, komen in onze rubriek Encyclopedia Spiritualia terecht, waarvan hier de link!

Eender wat op reclame lijkt, wordt automatisch verwijderd. Hopelijk kun je hier enig begrip voor opbrengen. Want, indien jij het doet, zullen de duizenden anderen het ook doen, nietwaar?

Stel je interesse in doelgerichte reclame, en/of streef je naar meer naambekendheid? Klik dan even op deze Zoek&Vind link.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht