ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Aura healing is werken met energieën

Tsenne Kikke Auteur
Tsenne Kikke

Geplaatst op
zondag 29 april 2012 7:42

De aura is jouw persoonlijke uitstraling, een soort van elektrisch energieveld dat uit verschillende lagen bestaat en dat alle wezens omgeeft. De kern van de aura wordt gevormd door het centrale energiekanaal waarlangs de zeven hoofdchakra's liggen. Deze aura kan zichtbaar gemaakt worden met de kirlianfotografie. Naar het schijnt zouden sommige mensen dit veld van heel subtiele, vibrerende energie kunnen zien. Een verzwakte aura, heeft vaak vermoeidheid en een verminderde weerstand tot gevolg.

Blokkades kunnen ontstaan door gedachten, emoties en verkeerde leefpatronen. Ze kunnen leiden tot een verstopping van de chakra's en daarmee tot psychische en fysieke klachten leiden. Een aura- of chakrahealer is iemand die claimt dat hij/zij je kan helpen deze blokkades weg te nemen, de kwaliteit van de verschillende auralagen opnieuw te herstellen, de aura reinigen, of de eventuele gaten weer te dichten. Door het auraveld af te tasten kan de aurahealer elke afwijking en elk verstoord chakra precies in kaart brengen en daarmee kijken of er verstoringen zijn op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel gebied.

In de vorige eeuw was het Von Reichenbach die in zijn boek "Onderzoek naar het magnetisme" kond deed van proeven met helderzienden die uit de Noordpool van een magneet blauw en uit de Zuidpool ervan rood licht zagen stromen. Ook konden ze licht zien komen uit handen, speciaal de vingertoppen en uit kristallen.

Een aura- of chakrahealing kan heel goed worden ondersteund met andere disciplines, zoals etherische oliën, (half)edelstenen, stemvorken, en zo meer.

Nota: Heb je zélf ervaringen gehad met aura genezing? Of, weet je er iets meer over te schrijven? Laat het ons weten via 'Mijn Commentaar' hier onderaan. Interessante, reclameloze bijdragen, met een meerwaarde voor onze lezers, komen in onze rubriek Encyclopedia Spiritualia terecht, waarvan hier de link!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht