ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Paranormale vermogens

Willem Van Tilborg

Paranormale vermogens Type: Paperback
Uitgever:
Gewicht: 350 gram
Aantal Pagina's: 194
ISBN: 94-022-4682-7
ISBN-13: 978-94-022-4682-7
Categorie: Paranormale vermogens
Richtprijs: € 19,99

Korte Inhoud


"Willem neemt u mee op ontdekkingsreis, een wonderlijke reis waarbij u bij uzelf uw eigen paranormale vermogens kan ontdekken en ontwikkelen. Een boeiende en spannende reis die u zeer zeker antwoorden zal geven op vragen waar u al heel lang mee zit." - Uitgeverij Boekscout Soest.

Uittreksel


Bladzijde 171: Aids:

Het is triest maar waar, bij mensen die aan aids lijden is  hetzelfde aan de hand. Voordat de ziekte zich  openbaarde,  wisten zij bewust dat ze een risico liepen met het seksueel verkeer. Door innerlijk een grote angst voor die ziekte te hebben werd de ziektekiem in feiten geopend en ging groeien.

Maar dat is  niet het enige, er is meer, deze mensen hebben in  een aantal gevallen een puinhoop van hun leven gemaakt. En  zien geen uitweg meer, daardoor wordt de acceptatie van AIDS gemakkelijker, en het gevreesde wordt dan een feit.

Maar er zijn ook mensen die helemaal geen andere seksuele activiteiten er op na houden dan die met hun echtgenoot(te). En deze kunnen ook AIDS krijgen, hoe zit dat dan?

Ook deze mensen hebben innerlijk de wens om niet lang meer te leven, en maakten deze keus. Natuurlijk kan zo'n persoon ook  een hartaanval kiezen of iets anders wat even drastisch is. Maar bedenkt u zich dat zo'n persoon kan kiezen (afhankelijk van zijn privé situatie) voor een ziekbed periode voor zijn overlijden. Door die dramatische weg te begaan komt de man er achter wie nu echt zijn naasten zijn die hem liefhebben en wie niet! Tegen de bezoekers laat hij niet merken dat het eigenlijk uit zijn diepe 'ik' komt, en hij vindt het vreselijk moeilijk afscheid te nemen van de genen die echt om hem of haar geven.

Recensie

door Tsenne Kikke

Om er meer van over de weet te komen, verwijzen we je naar deze Spiritualia blog.

Koop dit boek bij


Bestellen
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2019 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht