ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Supersap

Micheal van Straten

Supersap Type: Paperback
Uitgever: Tirion Uitgevers
Gewicht: 526 gram
Aantal Pagina's: 159
ISBN: 90-4390-728-6
ISBN-13: 978-90-4390-728-6
Categorie: Gastronomie
Richtprijs: € 14,95

Korte Inhoud


In dit boek heeft Van Straten meer dan 100 eenvoudige, verrukkelijke saprecepten samengesteld die de gezondheid zeer ten goede komen. Het energiepeil stijgt, zowel lichamelijk als geestelijk, gevoelens van stress verminderen, de weerstand verbetert en het verouderingsproces wordt vertraagd. De auteur legt ook precies uit hoe we het beste kunnen profiteren van de genezende eigenschappen van de 'natuurapotheek'. Supersap leidt de lezer op een deskundige wijze door de wondere wereld van het sap maken - en het uitpersen van verse groenten en vruchtensap maken is een leuke bezigheid. Wanneer men op zoek is naar een gezondere leefwijze, dan is Supersap de natuurlijke sleutel tot succes!

Uittreksel


Blz. 6: U wilt gezond zijn, u wilt uw gezin gezond zien en ik wil dat u gezond bent. Maar hoe kan dit boek u daarbij helpen? Simpelweg door u kennis te laten maken met de geneugten van sap maken ... verse groenten en vruchten uitpersen en al die kostbare voedingsstoffen op de juiste manier combineren.

'Waarom zou ik?' vraagt u zich misschien af. 'Al dat schillen en snijden, en dan nóg een apparaat om schoon te maken (de sapcentrifuge).' Er zijn verschillende redenen. Allereerst is sap maken een effectieve manier om uw dieet te verrijken met voedende, versterkende en beschermende vitaminen, mineralen en natuurlijke chemicaliën. Natuurlijk, u kunt ook pillen slikken, maar die bevatten alleen de ons bekende voedingsstoffen, in kunstmatige vorm. De voedingsstoffen in versgeperst sap worden trouwens veel gemakkelijker door het lichaam opgenomen. Bovendien bevat vers sap sporenelementen, vitaminen en mineralen die wetenschappers nog maar net hebben ontdekt. Koop een spacentrifuge en maak een maand lang elke dag één recept; na die kuur ziet u er gezonder uit, voelt u zich gezonder en bet u ook gezonder.

Recensie

door Tsenne Kikke
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht