ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

De Boeddha en de Badass

Originele titel: The Buddha and the Badass

Vishen Lakhiani

De Boeddha en de Badass Type: Paperback
Uitgever:
Gewicht: 530 gram
Aantal Pagina's: 288
ISBN: 90-2157-922-7
ISBN-13: 978-90-2157-922-1
Categorie: Opleidingen
Richtprijs: € 22,5

Korte Inhoud


'De boeddha en de badass'van ondernemer en zelfhulpgoeroe Vishen Lakhiani laat je zien dat bewust zakendoen niet alleen over mindfulness en voorzichtigheid gaat, maar ook over recalcitrant zijn en tegen de gevestigde orde aanschoppen. De boeddha in jou wil misschien vanuit rust beslissen, maar de badass wil verandering en creativiteit.

Wie voor indrukwekkende resultaten wil gaan, hoeft dan ook niet voor een bepaalde stijl van zakendoen te kiezen. Want het is de combinatie van tegenovergestelde krachten die tot plezier én succes in je werk zullen leiden. Dit is hét boek voor de ambitieuze en rebelse ondernemer die mindfulness niet uit het oog wil verliezen.

‘Vishen is een van de invloedrijkste denkers van onze tijd op het gebied van persoonlijke groei’ – Jay Shetty, auteur van 'Denk als een monnik'.

Uittreksel


Dit boek is in veel opzichten een échte aanrader! En, véél meer dan enkel en alleen een uittreksel vind je op deze website via deze link.

Recensie

door Tsenne Kikke

Dit boek wordt aan iedere ondernemer aangeraden! Wat de defintite van een ondernemer is...? In Vishen Lakhiani's eigen woorden uitgedrukt…

"Ik wil iets belangrijks zeggen over het gebruik van het woord ondernemer. Voor mij betekent dit woord niet dat je een bedrijf runt. Je kunt namelijk ook voor een bedrijf of een groep zoals NASA werken en een ondernemersmentaliteit hebben. Dat betekent dat je innoveert, creëert, je vaardigheden aanscherpt en je bijdrage aan de wereld levert, en dus niet alleen maar in een hamsterrad ronddraait om geld te verdienen. Als ik in dit boek het woord ondernemer gebruik, doel ik op iedereen die ervoor kiest om een verschil in de wereld te maken door zijn of haar beste werk te leveren, of je nu een zelfstandige bent, een aannemer, een miljardenbedrijf runt of voor een bedrijf werkt."

Koop dit boek bij


Bestellen
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht