ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Tekens van het universum

Originele titel: The Secret Language of Signs

Denise Linn

Tekens van het universum Type: Paperback
Uitgever:
Gewicht: 420 gram
Aantal Pagina's: 310
ISBN: 90-2021-796-8
ISBN-13: 978-90-2021-796-4
Categorie: Spiritualiteit
Richtprijs: € 25

Korte Inhoud


Tekens van het universum' gaat over de rijke symboliek van tekens, en is een krachtige en eenvoudig te gebruiken gids met het uitgebreidste woordenboek van tekens van het universum dat ooit is samengesteld.

Vraag je je af wat toevalligheden, voorgevoelens, synchroniciteit en andere tekens je te vertellen hebben? Zie je bijvoorbeeld opvallend vaak dubbele getallen, of denk je al heel lang aan iets en opeens ‘overkomt’ het je? De natuur is rijk aan tekens en (dieren)symboliek. Leer tekens herkennen en in te zetten als krachtige wegwijzers voor je persoonlijke ontwikkeling.

Dankzij het meest uitgebreide woordenboek is de inhoud ook interessant voor mensen die iets meer over hun kracht- of totemdier willen weten!

Denise Linn is een spiritueel leraar en auteur van vele boeken waarin ze de kennis van sjamanistische tradities van over de hele wereld vertaalt voor spirituele levensvragen van hedendaagse zinzoekers.

Ze is al van jongs af aan geïnteresseerd in tekens. Als kind voelde ze al aan dat mensen en dingen sterk met elkaar verbonden zijn, en wijt haar interesse en inzicht hierin deels aan haar Cherokee-bloed.

Uittreksel


Inleiding

Het universum fluistert je voortdurend dingen in het oor. De wind voert boodschappen mee die voor jou bestemd zijn. In het ochtendgezang van vogels en in het zachte gemurmel van zich terugtrekkende getijdewater schuilt wijsheid. Zelfs in alledaagse gebeurtenissen communiceert de spirituele wereld met je.

Op dit moment, terwijl je deze paragraaf leest, word je omringd door persoonlijke boodschappen vanuit de wereld om je heen. Of je het beseft of niet, je wordt voortdurend omringd door tekens. Natuurlijk krijg je talloze aanwijzingen in je nachtelijke dromen, maar de tekens die je overdag omringen zijn niet minder geldig. Tekens zijn duidelijke aanwijzingen die je inzicht kunnen geven in jezelf en in de koers van je leven. Ze kunnen ook een weerspiegeling zijn van wat er in je onderbewuste gebeurt, voorbij je bewuste perceptie.

In vroegere tijden begrepen mensen deze tekens en wisten ze hoe ze die moesten interpreteren. De toekomst van een stam of zelfs een heel land werd soms opgehangen aan de interpretatie van zulke tekens. Naarmate de technische ontwikkeling meer ging overheersen, raakten de mensen steeds verder verwijderd van hun verbinding met de aarde en van hun innerlijke wijsheid. Inmiddels is bijna niemand zich daar nog van bewust en luisteren de meeste mensen niet meer naar de verborgen boodschappen die hen omringen. Ze zien de tekens en aanwijzingen niet meer die hen op elk moment persoonlijke begeleiden.

Blz. 76: Jezelf met tekens omringen

Alles om je heen is een weerspiegeling van je innerlijk. De zichtbare tekens waardoor je wordt omringd verwijzen naar jouw innerlijke, onzichtbare wereld. Op elk moment van je leven loop je eigenlijk door een `woud van symbolen' dat voortdurend jouw persoonlijke werkelijkheid weerspiegelt. Het mooie is nu dat je langs deze weg je persoonlijke werkelijkheid kunt veranderen. Als je namelijk de tekens om je heen verandert, schep je een nieuw energiepatroon. Dit patroon werkt door tot diep in jouw onderbewuste en kan je helpen om op een diep, onderbewust niveau, negatieve programmering te veranderen. Wanneer je programmering verandert, ga je een ander energiepatroon projecteren. Het leven en mensen om je heen zullen reageren op dit nieuwe energieveld en het universum past er zich bij aan. Als je bijvoorbeeld een diepe innerlijke vrede wilt ervaren, omring jezelf dan met tekens die deze vrede voor symboliseren. Als jouw symbolen van vrede een witte duif, de kleur blauw en de maan zijn, zorg er dan voor dat je die zichtbaar om je heen hebt, thuis en in andere omgevingen. Het tegenovergestelde werkt ook. Als je af wilt van slechte gewoontes die niet bij je horen, haal dan het onkruid weg uit je tuin dat er niet hoort. Als je wilt dat je leven meer stroomt, doe dan iets aan die verstopte dakgoot. Als je jezelf omringt met tekens van wat je graag zou willen ervaren, dan bevorder je de verwerkelijking van.

Jane wilde meer met heling doen. De tekens die ze daarvoor had ingesteld waren het Egyptische symbool van de ankh en de kleur groen. Ze creëerde een energiepatroon voor heling door overal in haar huis groene planten neer te zetten en veel gebruik te maken van groene kleuren. kocht ook een paar ankhen en zette die in haar huis. Op deze manier weerspiegelden haar persoonlijke tekens niet alleen haar onderbewuste, maar gaf ze tegelijk aan haar onderbewuste de boodschap om deze eigenschappen in haar leven te brengen.

Recensie

door Tsenne Kikke

Meer info vind je op onze website via deze link.

Koop dit boek bij


Bestellen
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2023 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht