ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Boekintroductie: 'Tekens van het universum' van Denise Linn

Volgens Denise Linn communiceert het universum met je door middel van tekens, of je er nu in gelooft of niet.
door Tsenne Kikke - vrijdag 2 juli 2021 23:04

'Tekens van het universum' van Denise Linn richt zich voor 100% tot de vele duizenden Spiritualia bezoekers! Toen ik het voorwoord las, wist ik het al. En, naarmate ik de bladzijden één voor één overlas, verkreeg ik er de bevestiging van. Goed nieuws dus voor eenieder die deze website bezoekt!

Wat publiceerde de uitgever AnkhHermes erover?....

'Tekens van het universum' gaat over de rijke symboliek van tekens, en is een krachtige en eenvoudig te gebruiken gids met het uitgebreidste woordenboek van tekens van het universum dat ooit is samengesteld.

Vraag je je af wat toevalligheden, voorgevoelens, synchroniciteit en andere tekens je te vertellen hebben? Zie je bijvoorbeeld opvallend vaak dubbele getallen, of denk je al heel lang aan iets en opeens ‘overkomt’ het je? De natuur is rijk aan tekens en (dieren)symboliek. Leer tekens herkennen en in te zetten als krachtige wegwijzers voor je persoonlijke ontwikkeling.

- Denise Linn is een spiritueel leraar en auteur van vele boeken waarin ze de kennis van sjamanistische tradities van over de hele wereld vertaalt voor spirituele levensvragen van hedendaagse zinzoekers. Ze is al van jongs af aan geïnteresseerd in tekens. Als kind voelde ze al aan dat mensen en dingen sterk met elkaar verbonden zijn, en wijt haar interesse en inzicht hierin deels aan haar Cherokee-bloed.

'Tekens van het universum' is een leuk boek. Het zorgt ervoor dat je opmerkzamer wordt en dat je meer gaat letten op mogelijke onbewuste tekens of boodschappen. Het boek is verder een naslagwerk dat je kan gebruiken om de betekenis van bepaalde tekens op te zoeken. En, er was reeds sprake van 'het uitgebreidste woordenboek', gewoonweg omdat dat woordenboekgedeelte ongeveer 2/3de van de totale inhoud in beslag neemt.

Deze tekens kunnen:

- boodschappen overbrengen.
- jouw innerlijke gesteldheid weerspiegelen.
- jouw overtuiging weerspiegelen.
- aangeven waar je jouw aandacht op richt.
- ... en dan zijn er nog 'de boodschappen uit de toekomst', soms van boodschappers.
- en zo meer.

Waar komen die tekens vandaan?

Volgens de auteur komen ze uit het collectieve bewustzijn, uit jouw cultuur, de samenleving, de religie - of, het zijn tekens van jouw voorouders.

Hoe krijg je die tekens?

Een teken kan je visueel verkrijgen, bijvoorbeeld: via een droom, maar ook door een geur, geluid, aanraking of ingeving. Een paar voorbeelden:

- Ze kunnen tot je komen door andere mensen
- Zo ken je misschien wel het gegeven dat je aan iemand denkt en op dat moment gaat de telefoon en is het die persoon.
- Door een alledaags gesprek - of, dankzij een gesprek tussen andere mensen waarbij je iets opvangt. Ook versprekingen van jezelf of die van andere mensen kunnen hiervan een voorbeeld zijn.
- Via schijnbaar toevallige gedachten die later toch een speciale betekenis blijken te hebben.

Wat is de betekenis van die tekens?

Het grootste deel van het boek is besteed aan de uitleg van de betekenis van de verschillende tekens op alfabetische volgorde.

Bijvoorbeeld:

- Een vlinder is een krachtig teken van een nieuw begin op hoger niveau.
- Een parel gaat over alles wat schuurt in je leven en laat zien dat een zandkorreltje dat schuurt kan uitgroeien tot iets moois: een parel.
- Een krab: schuifel jij om moeilijke kwesties in het leven heen in plaats van ze aan te pakken? Probeer je zijdelings om een probleem heen te komen?

Anders gezegd: ook interessant voor mensen die iets meer over hun kracht- of totemdier willen weten!

Aankopen via Bol.com? Of er iets meer over lezen? Klik op deze link.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht