ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Zandcirkels

Je hebt graancirkels maar ook zandcirkels - en, zoals de naam het zelf zegt, zijn het cirkelvormige patronen, gevormd in het zand, én door de mens gemaakt. Volgens sommige beoefenaars ervan zijn het spiegels, of afspiegelingen van onze kosmos, gebaseerd op de Hermetische motto: 'Zo Boven, zo Beneden'.

Anders gezegd: van alles wat hier 'beneden' in en om ons heen leeft, beweegt en bestaat, zegt men dat er een tegenhangende frequentie in de 'bovenwereld' zou zijn. Wanneer je je dus afstemt op een gedachte in het hier en nu, zou je tegelijkertijd een verbinding leggen met de tegenhangende frequentie die in de 'bovenwereld' opgeslagen ligt.

Zandcirkels zijn - volgens personen die zich met sjamanisme bezighouden - vergelijkbaar met medicijnwielen. Elke Zandcirkel bevat een code waarop je je naar het schijnt kunt afstemmen, waardoor de zandcirkel wordt geactiveerd. Sommige mensen beweren bovendien dat zandcirkels meewerken aan zowel de frequentieverhoging van Moeder Aarde als die van haar bewoners; dit, volgens een groot kosmisch plan. De codes treden in werking na het activeren van zo'n zandcirkel. Na deze activatie ontstaat een krachtplek op die locatie welke een interdimensionale poort of brug is, waardoor hogere energieën tussen de diverse dimensies van trillingen vrijelijk zouden kunnen stromen.

Sommigen beoefenaars werken zelfs met de trillingen van diverse Lichtmeesters. Zo helpt St. Germain en Aartsengel Gabriël hen te beschermen tijdens het maken en activeren van de zandcirkels tegen invloeden van buitenaf, terwijl andere Lichtmeesters en Lichtwezens zich aandienen om hun trillingen vanuit onvoorwaardelijke liefde voor de mensheid en Moeder Aarde door een bepaald patroon te laten stromen. De code wordt dan - volgens hen - bekrachtigd door de Lichtmeesters, of de Lichtwezens, die ook resoneren met deze code via de boventonen van deze trilling.

Via het internet kan men in contact komen met mensen, die zich in het maken van zandcirkels hebben gespecialiseerd.

Organisaties gespecialiseerd in zandcirkels


  • Vind nog meer organisaties gespecialiseerd in zandcirkels op Zoek&Vind.
  • Jouw organisatie er nog niet tussen? Voeg ze toe op Zoek&Vind!
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht