ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Zandcirkels zouden de Hermetische motto 'Zo Boven, zo Beneden' kunnen vertegenwoordigen

Zandcirkels worden, net als graancirkels, door mensen aangemaakt.
door Tsenne Kikke - zaterdag 6 februari 2016 19:11

Je hebt graancirkels maar ook zandcirkels - en, zoals de naam het zelf zegt, zijn het cirkelvormige patronen, gevormd in het zand, én door de mens gemaakt. Volgens sommige beoefenaars ervan zijn het spiegels, of afspiegelingen van onze kosmos, gebaseerd op de Hermetische motto: 'Zo Boven, zo Beneden'.

Anders gezegd: van alles wat hier 'beneden' in en om ons heen leeft, beweegt en bestaat, zegt men dat er een tegenhangende frequentie in de 'bovenwereld' zou zijn. Wanneer je je dus afstemt op een gedachte in het hier en nu, zou je tegelijkertijd een verbinding leggen met de tegenhangende frequentie die in de 'bovenwereld' opgeslagen ligt.

Zandcirkels zijn - volgens personen die zich met sjamanisme bezighouden - vergelijkbaar met medicijnwielen. Elke Zandcirkel bevat een code waarop je je naar het schijnt kunt afstemmen, waardoor de zandcirkel wordt geactiveerd. Sommige mensen beweren bovendien dat zandcirkels meewerken aan zowel de frequentieverhoging van Moeder Aarde als die van haar bewoners; dit, volgens een groot kosmisch plan. De codes treden in werking na het activeren van zo'n zandcirkel. Na deze activatie ontstaat een krachtplek op die locatie welke een interdimensionale poort of brug is, waardoor hogere energieën tussen de diverse dimensies van trillingen vrijelijk zouden kunnen stromen.

Sommigen beoefenaars werken zelfs met de trillingen van diverse Lichtmeesters. Zo helpt St. Germain en Aartsengel Gabriël hen te beschermen tijdens het maken en activeren van de zandcirkels tegen invloeden van buitenaf, terwijl andere Lichtmeesters en Lichtwezens zich aandienen om hun trillingen vanuit onvoorwaardelijke liefde voor de mensheid en Moeder Aarde door een bepaald patroon te laten stromen. De code wordt dan - volgens hen - bekrachtigd door de Lichtmeesters, of de Lichtwezens, die ook resoneren met deze code via de boventonen van deze trilling.

Via het internet kan men in contact komen met mensen, die zich in het maken van zandcirkels hebben gespecialiseerd.

Nota: We zijn volop onze Encyclopedia Spiritualia aan het aanvullen... Heb je ooit zélf op de één of andere manier persoonlijke ervaringen opgedaan met zandcirkels? Of, weet je er iets extra en waardevols over te vertellen? Laat het ons weten via 'Mijn Commentaar' hier onderaan.

Interessante, reclameloze bijdragen, met een encyclopedische inhoud, en bijgevolg: een meerwaarde voor onze lezers, komen in onze rubriek Encyclopedia Spiritualia terecht, waarvan hier de link!

Eender wat op reclame lijkt, wordt automatisch verwijderd. Hopelijk kun je hier enig begrip voor opbrengen. Want, indien jij het doet, zullen de duizenden anderen het ook doen, nietwaar?

Stel je interesse in doelgerichte reclame, en/of streef je naar meer naambekendheid? Klik dan even op deze Zoek&Vind link.

Deze website verkrijgt iedere maand tussen de 20.000 en de 40.000 unieke bezoekers. Hoe  langer en veelvuldiger je bij ons adverteert, hoe sterker jouw naambekendheid.

En, voor reclame betalen, zou in wezen geen probleem mogen zijn, integendeel! Want...,
... verantwoorde reclame zou zelfs een bestaand probleem kunnen oplossen.

- Zoek&Vind... voor meer klandezie, evenals meer naambekendheid -

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht