ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Vitaal veld-therapie

Mogelijk ook bekend als frequentietherapie.

Frequentietherapie, of 'vitaal veld-therapie', is een geneeswijze die ervan uitgaat, dat het lichaam omgeven wordt door een energieveld, of vitaal veld. De gezondheidstoestand van een mens zou zich weerspiegelen in dit energieveld, en met behulp van elektromagnetische impulsen zou het energieveld en daarmee de gezondheidstoestand naar het schijnt verbeterd kunnen worden.

Alle lichaamseigen energieën tezamen worden het vitaalveld genoemd, aangezien ze alleen in levende organismen optreden en elektromagnetische eigenschappen vertonen. Het vitaalveld, of elektromagnetisch veld, verschilt  van persoon tot persoon, net zoals een vingerafdruk. Het wordt, onder andere, gevormd door individuele eigenschappen, belastingen en tekorten. Het is dus een elektromagnetische afdruk van de lichamelijke toestand.
Volgens sommigen zijn frequentietherapie en bioresonantie synoniemen.

Royal Raymond Rife (1888 – 1971), een Amerikaanse uitvinder van optische microscopen, wordt als de grondlegger beschouwd van de frequentietherapie. Hij ontdekte dat bepaalde frequenties virussen en bacteriën kunnen immobiliseren. Hij stelde een virus of bacterie bloot aan frequenties gegenereerd door een elektromagnetisch veld, als deze begonnen mee te trillen en hierdoor zwakker werden of volledig uit elkaar vielen, had hij de 'resonante frequentie' gevonden.

Organisaties gespecialiseerd in vitaal veld-therapie


  • Vind nog meer organisaties gespecialiseerd in vitaal veld-therapie op Zoek&Vind.
  • Jouw organisatie er nog niet tussen? Voeg ze toe op Zoek&Vind!
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2020 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht