ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Therapeutic Touch

De gedachte achter Therapeutic Touch is dat de mens een open energiesysteem is en dat de stroom van de energie beinvloed kan worden. Indien een mens gezond is, stroomt de energie vrij en evenwichtig om en door de mens heen, zodat het hele organisme gevoed wordt. Bij ziekte is de energiestroom gestagneerd, ontregeld of verzwakt.

Met Therapeutic Touch probeert de behandelaar het energieveld weer in balans te brengen. Zij geneest niet, maar versterkt het zelfgenezende vermogen van de client en ondersteunt hiermee eventuele andere behandelingen.

In een behandeling van ongeveer 20 minuten tast de therapeut met de handen het energieveld van de client af. Met strijkende bewegingen wordt het energieveld geactiveerd. Waar nodig wordt energie toegevoegd. Zonodig wordt je aangeraakt (dit wordt eerst gevraagd). Tijdens de behandeling kunt je rustig vertellen wat er in jou opkomt. Je hoeft jezelf daarbij nooit te ontkleden.

Volgens beoefenaars kan een behandeling, onder andere, de volgende effecten hebben: ontspanning, pijnvermindering en veranderende pijnbeleving, een betere nachtrust, bevordering van de wondgenezing, verminderen van jeuk, en zo meer.

Organisaties gespecialiseerd in therapeutic touch


  • Vind nog meer organisaties gespecialiseerd in therapeutic touch op Zoek&Vind.
  • Jouw organisatie er nog niet tussen? Voeg ze toe op Zoek&Vind!
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht