ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Regeneratie therapie

Bij Regeneratie therapie, niet te verwarren met Regeneratieve therapie, vertrekt men vanuit het totale mensbeeld en gaat men op zoek naar de oorzaak van het klachtenpatroon. Deze kan dan bij de kern aangepakt worden. Dit vergt een bewustzijnsverruiming, soms het loslaten van oude overtuigingen, en een accepteren van nieuwe zienswijzen. Daardoor wordt het zelfgenezend mechanisme van het lichaam geactiveerd, versterkt en ondersteund.

Cellen regenereren. Anders gezegd: elke dag sterven oude lichaamscellen af en worden nieuwe cellen geboren. Ons lichaam wordt op deze wijze elke periode van 7 jaar geheel vernieuwd. De meeste cellen worden vervangen waarbij men evenwel rekening moet houden met ouderdomsverschijnselen. Nochtans zijn zeer veel van deze verschijnselen, die wij zien als een 'normaal' bijverschijnsel van het ouder worden, in werkelijkheid een gevolg van onvoldoende goede voeding, onvoldoende bewegen, stress en een opstapeling van gifstoffen, die het gezond en soepel functioneren van het lichaam in de weg staan.

Regeneratietherapie is een behandelwijze die, door het stimuleren van de botten in combinatie met meridianen, organen, spieren, gewrichten en emoties, het zelfherstellende vermogen van de mens activeert naar zijn oorspronkelijke staat en gestagneerde energie in het lichaam terug vrij maakt en weer bruikbaar, waardoor men zich psychisch en fysiek sterker zal voelen. Elke cel in het lichaam weet perfect waartoe ze dient. Gestuwd door intelligentie vinden processen plaats van opbouw, afbraak, reserves aanleggen, transformatie en regeneratie.

Wat de behandeling zélf betreft, en hoe alles in zijn werk gaat, zijn mensen die het beoefenen vaag in hun uitleg. Ook bestaat er een Matrix Regeneratie Therapie, dat wordt toegepast voor de tijdelijke verlichting van aandoeningen van het bewegingsapparaat.

Organisaties gespecialiseerd in regeneratie therapie


  • Vind nog meer organisaties gespecialiseerd in regeneratie therapie op Zoek&Vind.
  • Jouw organisatie er nog niet tussen? Voeg ze toe op Zoek&Vind!
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht